2777
2789
عنوان

متولدین ۷۲تا ۷۶بیایین بگین کجای کارین؟؟؟؟🙃✋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 67 پست
آفرییین به شما...از رسیدن هات بگو بهمون😍

دانشجوی دکترام 

بزار از اولش شغلمو بگم اولش دبیر بودم ارشدمو گرفتم تو دانشگاه تدریس کردم ولی خوشم نیومده بود از این کارا تصمیم گرفتم یه انتشارات کنکوری بزنم و یه آموزشگاه زبان 

بعدش از دبیری استعفا دادم و دنبال کارای موسسه و آموزشگاه رفتم 

ماشین دارم اوضاع مالیم خوبه ورزش میکنم مرتب به موها و پوستم میرسم ولی تنهایی نابودم میکنه

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

74 ام ارشدم سال 1400 از بهشتی گرفتم الانم تو یه هلدینگ بزرگ بخش مالی کار میکنم

از لحاظ مالی به ایده آلم رسیدم

مجردم دیگه وقت ازدواجه موردی نبوده ک به دلم بشینه هنوز

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردم زبان یاد گرفتم دانشجو ارشد مدیریت از دانشگاه تهران یا شهید بهشتی هستم ( نتایج ۳ ۴روز دیگه می ...

منم دو سال عقبم انداخت...آفرین به تلاشت و موفقیتت👏🏻👏🏻

ان شاءالله بتونی...تلاشتو بکن...من دو سال ازت بزرگترم و تو یک سال گذشته تونستم ماشینمو خودم بگیرم🥰

ان شا الله 

پولش جمع شد ماشین رفت بالا نتونستم 

پولش خرج شد اومد پایینن

حالا تا چند روز دیگه پولش به دست میاد ولی باز گفتن میره بالا 😬

مبارکت باشه چرخش برات سالیان سال بچرخه 

چی گرفتی 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

متولد ۷۲ام

ارشد کامپیوتر 

متاهل 

یه دختر ۱۱ ماهه دارم 

درحال انجام پروژه به صورت دورکاری ولی وقتم خیلی کمه  

دوست داشتم زودتر ازدواج میکردم تا حداقل الان دوتا بچه میداشتم که الان با هم بازی کنند و من وقت بیشتری برای کارم میداشتم 

ولی آدم نمیدونه قسمتش چیه 

برگردم به دوران مجردی قدر عمرمو بیشتر میدونم و برنامه ریزی بهتری میکنم

سلام 

من 76 ام 

تو17سالگی ازدواج کردم و درسمو ول کردم اونم مدرسه نمونه 

تو25سالگی طلاق گرفتم 

یه پسر دارم امسال میره کلاس اول 

دوباره شروکردم براکنکور امسال 60هزار شدم میخام برم پیام نور 😢

نرسیددددم نرسیدم ب اونب ک میخاستم

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
عه ؟ راضی ای ؟؟؟؟ من از اینکه با ۲۶ سال سن منتظر نتایج ارشدم دارم روانی میشم باید الان منتظر نتای ...

آره از کلیات زندگیم راضی ام ولی مجرد بودن اذیت میکنه خیلی نیاز دارم 

من ۲۹ سالمه دانشجوی دکتری هستم شمام دو سال ارشدو بخونی مث من میشی برا همین گفتم مث منی😅

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
ان شا الله  پولش جمع شد ماشین رفت بالا نتونستم  پولش خرج شد اومد پایینن حالا تا چند روز ...

ان شاءالله که جمع میشه...تارا گرفتم😁وسعم در همین حد بود دیگه اولین ماشینمه ولی دوست داشتم خارجی باشه😬😬

آره از کلیات زندگیم راضی ام ولی مجرد بودن اذیت میکنه خیلی نیاز دارم  من ۲۹ سالمه دانشجوی دکتری ...

شما چرا برای دکتری اپلای نکردی ؟؟؟

کدوم دانشگاه میخونید ؟ رتبتون چند شد ؟‌

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ان شاءالله که جمع میشه...تارا گرفتم😁وسعم در همین حد بود دیگه اولین ماشینمه ولی دوست داشتم خارجی باش ...

خارجی به ما نمیسازه همینم خوبه دیگه 

دنایم# آرزوست 🙂

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
متاهلمم یه پسر یک ساله هم دارم  به اهدافی که میخواستم رسیدم شغل مورد علاقم و دارم با کسی ک روش ...

آفرین به شما‌...من هنوز بچه ندارم میگم کاش زودتر اقدام‌میکردم به جای چسبیدن به شیفت و درس🤕شغلتون چیه؟

آفرین به شما‌...من هنوز بچه ندارم میگم کاش زودتر اقدام‌میکردم به جای چسبیدن به شیفت و درس🤕

🥺😂عزیزم اره زودتر بچه دارر شو چون بعدش دیگ ادم حوصله بچه نداره

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(: