2777
2789
عنوان

گذشته شوهر

145 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر من تو دوران عقد هستم تقریبا دوسال میشه هنوز نرفتم خونه خودم ولی خیلی گذشته شوهرم با اینکه خیلی باهام خوبه اذیتم میکنه یه حرفایی هم جاریم بهم گفت دیگه بد تر شدم مثلا میگفتش که قبل اینکه با تو نامزد کنه با اون دختری که دو ست بوده یه شب تو حیاط داخل ماشین تصویری باهاش حرف میزده و قربون صدقش می‌رفته من خیلی ناراحتم چون من قبل از اینکه باهاش نامزد نبودم عاشقش بودم یعنی خودش نمیدونستااا بخاطر اون به همه خواستگارام جواب رد میدادم حتی وقتی عمم اینا میومدن خواستگاری من اصلا نمیومدم پیششون با اینکه همه خانواده راضی بودن من قبول نکردم میدونستمم که دوست دختر داره و همه هم میدونن حتی بهم میگفتن که نامزدم اون موقع که با اون بوده میگفتع که اگه اونو برام نگیریم من با اون یعنی دوست دخترش فرار میکنم و اینم بگم قبل اون دختره نامزدم به همه خانوادش گفته بود که منو میخواد یعنی از خیلی سال قبلش بهشون گفته بوده و خواهرش که میشه زن عموم جلوشون گرفته بود زن داییش اینا هم چون دادش بزرگ تر نامزدم عروسی کرده میگفتن حالا که واسه پسر بزرگتون دختر مارو نگرفتین حتما واسه پسر دومیتون باید بگیرین حتی وقتی میخواستن بیان خواستگاری گن داییش اومده مامانش اینا رو تهدید کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم شما با علم به اینکه قبلا دوس دختر داشته زنش شدی پس حساسیتت بی مورده

آره میدونستم ولی خیلی دوسش داشتم اینم بگم که از وقتی با من عقد کرده یه بارم سراغ این کارا نرفته