2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم پول بریز برام

694 بازدید | 17 پست

برای اولین بار بود انقدر مستقیم بهش میگفتم بعد گفت باشه برات فلان مقدار میریزم. بعد الان نصفشو ریخته. با نصفشم اوکیم فعلا ولی برام عجیب بود حرکتش چرا یه رقمی گفت بعد نصفشو ریخت. میگم بهش نگم شاید سقف کارت به کارتش پر شده. بدهیم که بهم نداره دقیق اون رقم رو بفرسته ولی از یه طرف میگم حرکتش عجیب بوده یکم بهم برخورد چون رقم اولی که گفت بالا بود نکنه با خودش فکر کرده زیاده بذار کمتر بهش بدم. کلی ذهنم مشغول شده. ازش بپرسم یا زشته؟ 

اینم بگم که یه کارتش دستمه ولی چون رمز دوم میره برای خودش و خودش اکثرا در دسترس نیست نمیتونم زیاد باهاش خرید اینترنتی کنم. برای همین گفتم جدا پول بریزه.

امشب اومدن تشکر کن احتمالا توضیح میدن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم صبور باش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من بودم شب بهش میگفتم راستی مرسی واسه پول

قاعدتا خودش باید بگه چرا n تومن واریز کردم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
برو پولش بریز تو کارت خودت راحت خریدات بکن  نمیخواست خرج کنی کارت بهت نمیداد

من خیلی معذبم. پول خودمو راحت خرج میکنم ولی پول شوهرم سختمه. هرچند واقعا پول من و تو معنی نداره تو زندگی مشترک ولی هنوز برام سخته

چه زن و شوهراي تعارفي🙄

تعارف نیستا

نمیدونم البته

شایدم تعارفه

ولی ما هم اینجوری هستیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
برو پولش بریز تو کارت خودت راحت خریدات بکن  نمیخواست خرج کنی کارت بهت نمیداد

خب چه کاریه فقط هزینه انتقال بدن