2777
2789
عنوان

شوهر‌پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 88 پست

با احترام اونهایی که پریود رو مریضی میدونن رو اعصاب منن .عروس ما همه جیزش با پریود تنطیم میشه از قبل دعوت کردی بزنه پریود شه میگه نمیام.واقعا زشته یه بار نیست که هر ماه هست. بعد اگر آداب معاشرت رو در نطر بگیری زشته که خونه دهمسرت رفتی مهمون بمونی اتاقش خواهر همسرت هم منظورش به تو بوده دیدی نمیای گفته اون بیاد سر سفره ‌.آنا همسرت بد دهن هست موندم از حرفاش

صبحانه رو کوفت همه کرده شوهرش آنقدر عصبانی شده فحش ناجور داده خواهرش کوفته شده مادرش هم همینطور ...

ماهایی ک پریودیم بچه مونم مریض میشه پنج شبانه روز حسرت پنج دقیقه خواب به دلمون می‌مونه و این وسط باید غذای بچه آماده کن نازشو بخر خودت مریض بچه مریض شوهر داری کنیم 

ببین ماها چه دلی داریم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عنوان زدی شوهر پلید 🙄

من ب شخصه حقو ن ب شما و ن ب خواهرشوهرتون نمیدم 

در واقع حق با همسرتون بود 

اون مرده و چیزی از پریودی نمیدونه شما ک پریود شدی و درد داشتی درست ولی چون خونه مادرشوهرت بودی سیاست و حفظ میکردی و یا همسرتو متقاعد میکردی با ارامش ن کلنجار 

ک تنهایی صبحونش و بخوره 

اشتباه شما و خواهر گرام همسرت باعث شد ک اون بدبخت شوهرت عصبی بشه و......

بعدشم بشه پلید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببخشیدا هنوز پلید ندیدی پس

مطمعانی زنی؟؟بابا یکی یه بار میگه نمیام نباید اسرار کنن یعنی اینقد خرن؟؟نوار نداشته ترسیده خون لباس ...

کسی که خودش رو زده به خواب نمیشه بیدار کرد

نه

فقط شما زنی

فقط شما پریود میشی

املت درست کرد لباسش کثیف نشد یه لقمه سر سفره می‌خورد دردش میگرفت و لباساش همه کثیف میشد😏

دقیقا مخصوصا باید ایشونو ببره بگه برو املت درست کن؟!! ببخشید دقیقا همه آنرمالن😐😂

برده ک بیرون بمونه ولی اسی انگار رو دنده چپ پا شد🥴

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کسی که خودش رو زده به خواب نمیشه بیدار کرد نه فقط شما زنی فقط شما پریود میشی املت درست کرد لباسش ...

ولمون کن توهم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اسی جان من کامل درکت میکنم چون خودم پریودام سنگینه و مخصوصا تو خونه مادرشوهر اگه باشم، هم خودش و در درجه اول همسرم هرچی لازم باشه میارن و منو به حال خودم‌‌ میزارن تا دلدردم بهتر بشه.

شماام از این به بعد چه در مورد پریودت و چه بقیه مشکلاتی که یهویی پیش میاد، هیچ استرسی از این بابت که خونه کی هستی به خودت نده. خونه مادرشوهر که دیگه اصلا هیچی. قشنگ شوهرتو متوجه کن که باید شرایطتو درک کنه و حسابی نازت رو بکشه.

بازم میگم کارت درست بوده و مراقب خودت باش.

این جماعتی ام که خزعبل میگنو بزار به حال خودشون. اینا همونایی ام که واسه خودشون هیچ ارزشی هیچوقت قاعل نیستن.

آخه دندون درد شدید گرفتم.  بعد بیدار شدم دیدم‌پریود شدم.   لباسم ک رنگیه. نوارم ک ندارم . ...

دستمال کاغذی چندلایه کن بزار یا از اونجا از کسی بگیر یا بعد صبحانه شوهرت میرفت میگرفت خیلی راها داشت و بود خودت ب درونت رجوع کنی متوجه میشی چنددرصد مقصری،اما اینکه شوهرت درک نداره ک تو دندون درد و پریودی درخواست املت میده و اصلا رعایت حالتو نکرده و فوش هم داده شکی نیست!

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

۵ تا دونه دستمال کاغذی اونجا پیدا نمیشد؟

قرص میخوردی که ی مسکن هم و ی نوار هم از خواهرشوهرت میگرفتی

چرا خانواده شوهر ر دشمن میدونید؟

فقط اونایی که راجع به پریود حرف می زنن انگار فقط خودشون میشن🙄

یعنی فقط نگاه میکردمشون؟.  دندون درد گرفتم.   عقونت دارم ک هیچ پریودم شدم سر صبحی . ...

چند تا دستمال کاغذی میذاشتی تا شوهرت بره بخره

یا از همون خواهر شوهرت پد میگرفتی 

واقعیت اینه که من هم استارتر رو مقصر میدونم به دلایل زیر : 

1- همه ی ما یه هفته مونده به موعدمون هر جا میریم تجهیزات هم با خودمون میبریم چون ممکنه چند روز جابجا بشه .

2- استارتر میتونست وقتی پریود شد لباس مناسب بپوشه یا اینکه از مادر شوهر یا خواهر شوهر لباس قرض بگیره ....گیریم که نخواست .مانتو که میتونه بپوشه 

3- میتونست به خواهر شوهرش بگه موضوع رو ....دیگه دیو دو سر که نبوده میتونست درکش کنه و براش فضا رو مهیا کنه .

4- میتونست به همسرش در آرامش توضیح میداد که در این مواقع چه کارهایی باید انجام بشه و یا شرایطش چطوریه تا همراهیش کنه 

5- میتونست همسرش رو بفرسته براش نوار بهداشتی بگیره و یا از خواهر شوهرش میخواست اینکار رو براش بکنه ..

راهکار خیلی زیاد هست که استارتر به راحتی میتونست موضوع رو مدیریت کنه ...

اما ایشون بدترین کار و در بدترین موقعیت رو انجام داده ...انتظاری غیر از این داستان براش نمیرفت .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........