2777
2789
عنوان

شوهر‌پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 88 پست
سفره حرمت داره؟؟سفره زوری که نمیشه گفته نمیخورم حالا شوهر اسی بیشعوره نمیفهمه حداقل شما درکش کنین

صبحانه رو کوفت همه کرده

شوهرش آنقدر عصبانی شده فحش ناجور داده

خواهرش کوفته شده

مادرش هم همینطور

حالا یه لقمه زوری خوردن آنقدر ناز گردن نداره

پریودچی هیت مگه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حدااقل توضیح بده به این دلیل نمیتونم بیام اونام صد در صد درک میکنن ولی هی بیا نمیام  از اتاق ...

لابد روش نشده بگه اونا هم نباید اسرار کنن وقتی نمیاد دیگه دهنشونو ببندن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

فحش دادنش درست نبوده ولی اینجور وقتا یا نباید رفت خونه مردم یا دیگه این ادا ها رو ک غذا نمی‌خورمو اینجوریم اونجوریم درنیاورد خونه خود آدم نیس ک راحت باشه 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
سفره حرمت داره؟؟سفره زوری که نمیشه گفته نمیخورم حالا شوهر اسی بیشعوره نمیفهمه حداقل شما درکش کنین

همسرشون غذای خودش برده تواطاق پیش اسی بعدایسون بخاطرحرف خواهرشوهره غذاروازجلوهمسرش برداشته برده پیش خانوادش گذاشته آقاهم شاکی شده

یعنی فقط نگاه میکردمشون؟.  دندون درد گرفتم.   عقونت دارم ک هیچ پریودم شدم سر صبحی . ...

خب مجبوری با این شرایط اونجا بمونی؟ اگه حالت خوب نیست خب راحت خونه خودتون بمون یا دیگه وقتی رفتی اونجا ادم بعد اون اصرار میره سر سفره میشینه دو تا لقمه میخوره بلند میشه رفتی قایم شدی تو اتاق.مقصر اول و اخر تویی

خوب اگه در این حال بودی واجب بود بمونی خونشون؟ دیگه آدم می تونه سریع تونیک و روسری بپوشه از اتاق بیاد بیاد سر سفره بشینه دیگه . یا هم براش یواش توضیح میدادی که انگار ناخوشم یکم دیگه میام . منم بیشتر به نظرم ادا و اصول اومد. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یا مهمونی نرید یا رفتید در نرید 

رفتی خونه مادر شوهر باید بری تو جمع بشینی نرفتنت بی احترامی به صاحب خونه ست 

هر وقت خونه خودتی برو بخواب تو اتاق خواب بیرونم نیا

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب پريود ميشي بي حوصله و اعصاب ميشي جايي نرو عزيزم اونجا خونه بابات نيس نازتو بكشن متاسفانه خون ...

دقت کردی گفت شوهرش بزور وادارش کرد با تاپ شلوار بره املت درست کنه؟ 

پس نگو نمیرفتی چون شوهرش بزور میبرد

هانسی گروهین بلع سرداری وار 🌺 شیعه لرین حضرت عباسی وار 🌺

صبحانه رو کوفت همه کرده شوهرش آنقدر عصبانی شده فحش ناجور داده خواهرش کوفته شده مادرش هم همینطور ...

مطمعانی زنی؟؟بابا یکی یه بار میگه نمیام نباید اسرار کنن یعنی اینقد خرن؟؟نوار نداشته ترسیده خون لباس و همه جارو کثیف کنه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

رفتی مهمونی این رفتارهای زشت چیه از خودت نشون دادی؟ یعنی بجز تو کسی نبود املت درست کنه  حالا د ...

دقیقا

مخصوصا باید ایشونو ببره بگه برو املت درست کن؟!!

ببخشید دقیقا همه آنرمالن😐😂

همسرشون غذای خودش برده تواطاق پیش اسی بعدایسون بخاطرحرف خواهرشوهره غذاروازجلوهمسرش برداشته برده پیش ...

بله میدونم ولی خواهر شوهره پیله کرده بوده اسی هم پریود حوصله نداشته

جفتتونم انگار حالی به حالی هستین ناراحت نشیا اون از همسرت که بهت توهین کرده اونم از تو که وقتی داشته غذا میخورده ظرفشو برداشتی بردی بیرون 😐😐😐😂😂😂

انگار یجوری لج کردی. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
چه درهم برهم توضیح دادی  خب عزیزم پریودی نرو خونه مردم !مگه مجبوری  خیلی زشته از اتاق بی ...

منم چندبار خوندم ....

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆