2777
2789
عنوان

شوهر‌پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 88 پست
مطمعانی زنی؟؟بابا یکی یه بار میگه نمیام نباید اسرار کنن یعنی اینقد خرن؟؟نوار نداشته ترسیده خون لباس ...

ترسیدم خون کثیف کنه. همه جارو کسی چ‌میفهمه من چ دردی دارم.

حوصله نداشتم  از اینکه نوار نداشتم و از پریودی و دردش و از لباس رنگیم وهی صدا میکردن.

امتم درست کردم شوهرم برده تواتاقش بخوره.

خواهرم از اونور میگه غذاشو بیار.

منم ب حرف خواهره غذاشو گرفتم. ناراحت شده رفته. من چ گناهی دارم ب ساز همه باید برقصم

جفتتونم انگار حالی به حالی هستین ناراحت نشیا اون از همسرت که بهت توهین کرده اونم از تو که وقتی داشته ...

من لج نکردم. خواهر شوهرم لج کرده. هی میگفت غذاشو بیار پیش ما بخوره.

داداش داشت پیش ما صبحانه می‌خورد صدات کرد نیومدی.

تو گفتی نمیخورم داداش  هم اومد پیشت. غذا شو بیار‌پیش ما منم بردم..

من دارم ب ساز همشون میرقصم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهایی ک پریودیم بچه مونم مریض میشه پنج شبانه روز حسرت پنج دقیقه خواب به دلمون می‌مونه و این وسط بای ...

شما هم یه روزی مثل ما مجرد بودین نامزد بودین.ما هم یه روزی مثل شما بچه دار میشیم.

شما ک از اول بچه نداشتین. من بیشتر از شما کار میکنم کمتر نه.

همه چیز به کنار....الان نوار نداری چرا به شوهرت نگفتی بره برات بخره یا از خواهرشوهرت نگرفتی؟ 🤔

گفتم پریودم نرفت نگرفت. نوار گفتم نرفت نگرفت.

خواهرم ک نمیتونم بگم خجالت میکشم ک هیچ شوهرم اصلا فرصت نداد

۵ تا دونه دستمال کاغذی اونجا پیدا نمیشد؟ قرص میخوردی که ی مسکن هم و ی نوار هم از خواهرشوهرت میگرفتی ...

قرص خوردم. دستمال هم گذاشتم یک دقیقه نمیشه پر میشه. من خون ریزیم زیاده روز اول  

یعنینوار باشه هر پنج دقیقه پر میشه

واقعیت اینه که من هم استارتر رو مقصر میدونم به دلایل زیر :  1- همه ی ما یه هفته مونده به موعدم ...

۱.

من یک هفته مونده ب موعدم همه چیزو مهیا میکنم.

من وقتی پریودم تموم‌میشه . ۲۸ روز بعد دوباره پریود میشم. ولی ۶ روز بعد دوباره پریود شدم.

شما وقتی نمیدونی قضاوت نکن

۲.من نمیتونم با شرایطی ک دارم لباس کسیو بپوشم. پوستم‌حساسه.

مانتو هم پوشیدم مانتو هم رنگی بود سفید بود .وقتی نمیدونی نگو

۳. خواستم بگم فرصتی برام نزاشت شوهرم

۴ با آرامش ب همسرم توصیح دادم همراهیم نکرد درکم‌نکرد. شما نمیدونی نگو

۵ از همسرم خواستم نرفت نگرفت.

همه این‌کارارو کروم .بهترین‌کار رو تو بهترین موقعیت انجام دادم.

چرا وقتی نمیدونی میگی 

یا مهمونی نرید یا رفتید در نرید  رفتی خونه مادر شوهر باید بری تو جمع بشینی نرفتنت بی احترامی ب ...

عزیزم من مهمونی نرفتم. شب میرم صبح میام خونه مادرم.

من ب شوهرم‌گفتم‌نوار بگیر نگرفت. بخواهرش روم نشده بگم پریودم.

از طرفی هم لباسام رنگی بود میترسیدم خونی بشه کسی بفهمه زشته.

خواستم برم خونه برهمین.ک نگن بی احترامی کرده و ادا درمیاره و....

شوهرم‌هم بزور دست صورت نشسته و  با کلی خون و لباس رنگی منو برده بزور.  املت درست کردم. 

خوب اگه در این حال بودی واجب بود بمونی خونشون؟ دیگه آدم می تونه سریع تونیک و روسری بپوشه از اتاق بیا ...

منم ب سوهرم‌گفتم نوار میخوام نگرفت. ب خواهر شوهر هم روم نشد لباسم ک رنگی بود خونیمیشد ابروم میرفت.

منم خواستم برم خونه. شوهرم منو بزور برد املت درست کردم. 

اونم با وعضی شلخته دست صورت نشسته موها  افشن و.....من کجا ادا در اورودم؟

خب مجبوری با این شرایط اونجا بمونی؟ اگه حالت خوب نیست خب راحت خونه خودتون بمون یا دیگه وقتی رفتی اون ...

من نمیدونستم ب این زودی پریود میشم.

خواستم برم خونه  مادرم.

شوهرم منو بزور وادار کرد برده املت پختم.

ترسیدم از اینکه لباسم رنگیه و خونی بشه. نوار نداشتم بهش گقتم‌نگرفت.  ب خواهر شوهرم هم روم نشد. من ادا در اوردم؟ ب هر سازشون رقصیدم 

۱. من یک هفته مونده ب موعدم همه چیزو مهیا میکنم.  من وقتی پریودم تموم‌میشه . ۲۸ روز بعد دوبار ...

راهکار زیاد بود من فقط به چند تا بسنده کردم ...اینکه همسر شما یا خانواده اش مقصر باشن شاید درصدی درست باشه اما در کل هنوز هم معتقدم مدیریت موضوع از طرف شما اشتباه انجام شده ...

جوری که شما عنوان کردید (مانتو سفید ، پوست حساس ، دوباره پریود شدن ، قبول نکردن همسر ، رو ننداختن به خواهر شوهر و ...) ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم دادن تا شوهر شما صفت پلیدش رو نشون بده ....

امیدوارم مشکلتون حل بشه (که مطمئنا میشه ) 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........