2777
2789
عنوان

شوهر‌پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 88 پست

همه مثل هم نیستن خودتون رو با اسی مقایسه نکنید 

من وقت هست اینقدر درد پریود دارم و به خودم میپیچم که بعد از اینکه دردم تمام میشه کف دستم رونگاه میکنم جای ناخونام زخم شده از بس از زور درد دستم رو مشت کردم

بعدم میگه نواربهداشتی نداشته لباسش کثیف میشده 

شوهرشم از اوناییه که دوستش داره ولی متاسفانه نمیدونه چطور باید نشون بده

ولی اسی جان از اون خواهر شوهرت که الان زبان در آورده یه نواربهداشتی میگرفتی و میگفتی املت درست کنه حالت خوب نیست رودربایستی نداری که

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بیچاره خانواده شوهر ،حالا اگه تعارف نمیکردن بیا سر سفره میگفتن اینا نمیفهمن سردن دوست ندارن من کنارشون باشم،تعارف هم میکنن یه بدبختی 🤣

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   
بیچاره خانواده شوهر ،حالا اگه تعارف نمیکردن بیا سر سفره میگفتن اینا نمیفهمن سران دوست ندارن من کنارش ...

دیروز یکی میگفت زن پدر شوهرم حامله بودم بشقابم لب پر میکرد جوری ک سر ریز میشد بهم برمیخورد میگفتم چرا اینقدر زیاد میگفت نریزم برات شوهرت دعوام میکنه

بعدم گفت خدا رو شکر طلاقش دادیم راحت شدیم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من پریودم منظمه با ابن خال از همون نوجوونی یک روز قبلش هم پد استفاده می‌کردم همیشه ترس دارم ...همیشه از ابن روزانه ها و با یه لباس زیر تو کیفم دارم همیشه جاش ثابته اصلا ار تو کیفم برنمیدارم اگرم استفاده کنم سریع جاش میزارم. ولی خب یک کلام میگفتی بهت میداد خواهر همسرت 

اول اینکه شما که پریودی بدی دارید خونه ی مردم نرید..... اگر هم رفتی با یه قرص استامینوفن همه چی حل میشه..... وقتی میری خونه ی مردم یکم خود دار باشید سر سفره بشنید خوش رو باشید.. چایی بریزید و با لبخندصحبت کنید. 

اول اینکه شما که پریودی بدی دارید خونه ی مردم نرید..... اگر هم رفتی با یه قرص استامینوفن همه چی حل م ...

عزیزم همینکه بیدار شدم پریود شدم. شوهرم‌میدونست پریود شدم نوار ندارم.

بام گفت بسا صبحونه آماده کن. بزور من  برد فرصت نداد  برم حتی دست صورت بشورم. یا لباسم رو ک رنگیه عوض کنم. یا بره نوار بخره بیاد.

رفتم ب سختی درست کردم و اومدم تواتاق.

من ک صبح پریود شدم. اگه پریود باشم خونشون نمیام

من پریودم منظمه با ابن خال از همون نوجوونی یک روز قبلش هم پد استفاده می‌کردم همیشه ترس دارم ...همیشه ...

شوهرم اجازه نداد زبون باز کنم. باشن‌گفتم نرفت نگرفت.

برور‌منو برد پای سفره اونم دست صورت نشسته لباس رنگی

بیچاره خانواده شوهر ،حالا اگه تعارف نمیکردن بیا سر سفره میگفتن اینا نمیفهمن سردن دوست ندارن من کنارش ...

بر عکس هیچوقت تعارف نمیکردن  من از این حرفا نمیزدم.

بیچاره چیه مگه چیزی گفتم؟ والا