2777
2789
عنوان

بچه ها شده ی غمی تو دلتون باشه ولی نتونین ب کسی بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 98 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۲ سال تمامه مریضم و کسی خبر نداره

ذره ذره آب میشم

عزیزانم‌ انگ افسردگی و حتی بی عرضگی بهم میزنن

همه ظاهر و باطنمو از دست دادم

زیر این بار له شدم و به کسی نگفتم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

وای خدا ،وای از دردا وای از شبها که دردا انگار سنگین تر میشه ،وای از خدا که هر چی التماسش میکنیم به ...

واقعا نمیدونم تبدیل شدم به یه دیوار بی حس و حال که داره به هرچیزی چنگ میندازه تا فقط یه قطره امید به زندگی پیدا کنه

🌃🏙
جای خالی مامانم خیلی عذابم میده همه شادن میخندن همه دارن زندگی میکنن ولی انگار تو چاله ی سیاه افتادم ...

میدونی منم بابام ۶ سالم بود فوت شد . همیشه روابط بقیه رو با باباشون میدیدم ی غم عجیب میومد تو دلم حتی الانم خودم مادرم ولی هیچوقت اون غم کم نشده فک میکردم خودم یه خوانواده تشکیل بدم فراموش میکنم ولی این غم تا لحظه مرگ همراهمه . بهش عادت کن . زیاد بیانش نکن پیش کسی 

شوهرم مریض بود 

ولی جلو بچه هام مجبور بودم تظاهر کنم خوبم ولی داشتم از رون تجزیه میشدم 

خیلی خیلی خودخوری کردم 

خیلی غصه خوردم و مجبور بودم مادر خوشحال و خوبی باشم 

خدا قسمت نکنه برا کسی 

بله من همیشه خیلی غم وحسرت تو دلم هست که نمیتونم به کسی بگم،خیلی هم بده نتونی باکسی درد دل کنی

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!