2777
2789
عنوان

بچه ها شده ی غمی تو دلتون باشه ولی نتونین ب کسی بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 98 پست
واقعا نمیدونم تبدیل شدم به یه دیوار بی حس و حال که داره به هرچیزی چنگ میندازه تا فقط یه قطره امید به ...

خیلی درکت میکنم .منم انگار تو باتلاق م هر چی تقلا میکنم فایده ای نداره و بیشتر فرو میرم ،واقعا دلم نمیخواد ادامه بدم ... ،دلم نیستی میخواد ی مدت .خیلی خسته م 💔

جای خالی مامانم خیلی عذابم میده همه شادن میخندن همه دارن زندگی میکنن ولی انگار تو چاله ی سیاه افتادم ...

عزیزم درکت میکنم اماااادم زنده باید زندگی کنه من عروسی دوتاازبستگان نزدیک بود دخترم فوت شد وهیچ انتظاری ازکسی نداشتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای منم ازدواج نمی‌کنن برن رها بشم  خواهرمم بیوه شد ولی منزل خودش  مجردم  میسازن ...

ای بابا درکت میکنم خیلی سخته همیشه آدم درگیرشون، گاهی میگم چرا عین آدم نمیمونن سر خونه زندگیشون.... نه باهم نمیسازن خصوصا خواهرام... 

نمیدونم حکمت این همه سختی چیه 

یِ وقتا مث امشب اینجوری به تنگ میام و دردا سر باز میکنه و میریزه بیرون و دیگه طاقت ندارم و کم میارم دیگه ... .

دیگه واقعا مهم نیس برام حکمتی باشه نباشه چی باشه، من دیگه کم آوردم واقعا دیگه از پا افتادم