2821
2789
منم گاهی سه تا همون طبیعی ک ا ند وم و قرص 😄

دیگه ک اندوم کنارش طبیعی کافیه هورمون وارد بدنت نکن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه رمان بارداری جلوگیری از چی میکنی باردار شدی دیگه

رعایت بهداشت

عفونت نگرفتن

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

قرص عادی چیه اسمش

روکین مارولین یاسمین 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خانوما ب منم کمک کنید استرس دارم 

من از روز پنج پریودیم شروع ب مصرف قرص کردم سه تا بچه دارم و واقعا دیگه نمیخوام باردار شم 

بعد از پریودی جلوگیری طبیعی داشتم 

حالا استرس ب جونم افتاده ک نکنه حامله شم .

شاید خنده دار باشه ولی استرس دارم 

میگم کاش با ک ا ن د و م جلوگیری میکردم .

بدجور ترسیده شدم 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

من دوماه ونیمه زایمان کردم شوهرم رعایت نمیکنه با کاندوم هم از بالا بیرون میزنه 

خیلی ببخشید چ جوری بالا میزنه

مگه ب شیر آب شهری وصل؟؟؟؟؟  

مایع اقایون ۱ق چ ن بیشتر

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

ال دی. از روز پنجم پر یو دی‌ . هرشب .کنارش نباید داروهایی ک باعث تداخل دارویی میشن استفاده بشه . چون ...

الان روز دومم پريودم ي بسته بكيرم از روز پنجم بخورم تا ي ورق تموم شه درسته؟بعد ماه بعدي همون پنجم بخورم تا ي ورق تموم شه!؟؟؟

تیکر رسیدن به آرزوم🤩
خانوما ب منم کمک کنید استرس دارم  من از روز پنج پریودیم شروع ب مصرف قرص کردم سه تا بچه دارم و ...

ک اندوم بهترین روش

الان روز دومم پريودم ي بسته بكيرم از روز پنجم بخورم تا ي ورق تموم شه درسته؟بعد ماه بعدي همون پن ...

اره.‌فقط هرشب. اگر یادت بره دوشب نخوری . باید کنارش ی روش دیگه ام داشته باشی اثرش میره.‌

parasoo1989@
ال دی. از روز پنجم پر یو دی‌ . هرشب .کنارش نباید داروهایی ک باعث تداخل دارویی میشن استفاده بشه . چون ...

دوستم 

ببین منم برا بار اول این ماه قرص استفاده کردم 

روز پنجم خوردم 

روز هشتم رابطه داشتم بازم جلوگیری طبیعی داشتم حالا استرس دارم میگم کاش با ک ا ن د و م جلوگیری میکردم 

میگم نکنه حامله بشم چون ماه اول مصرف قرصمه 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

2790
2823
2791
2779
2792