2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگرفته بود بنده خدا  دیشب داشت دردودل میکرد ی کاربر عسل بانو اومد از تاپیکاش اسکرین گرفت تهدید ...

تهدید به چی

گفتی قلبت با منه اما یکی دیگه تو رو داره ..خوش‌به حالش پر و بالش شدی! دستاشو میگیری! خوش به حالت که توو بهترین حالِت هستی و.. براش میمیری!
نگرفته بود بنده خدا  دیشب داشت دردودل میکرد ی کاربر عسل بانو اومد از تاپیکاش اسکرین گرفت تهدید ...

چرا کاربر اومد تهدیدش  کرد؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اسکرین گذاشت یادش رفته بود شماره شوهرش رو پاک کنه  یکی از کاربرا شماره رو برداشت گفت تاپیکاتو ...

وای چ خطرناک

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چرا کاربر اومد تهدیدش  کرد؟

اسی شماره شوهرش رو یادش رفت خط بزنه از پیاما اسکرین گذاشت اونم اومد سر به سرش گذاشت گفت به شوهرت پیام میدم و..

بعد کاربرا گفتن تعلیقت میکنیم گفت اگه تعلیق کنین واقعا این کارو میکنم و دوتا از تاپیکای اسی رو هم گذاشت که ثابت کنه عکس داره ؛ اسی هم ترسید لغو زد و رفت

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
اسکرین گذاشت یادش رفته بود شماره شوهرش رو پاک کنه  یکی از کاربرا شماره رو برداشت گفت تاپیکاتو ...

عجب آدمهایی پیدا میشن تو سایت

بعدم هرکی میاد یکم درد دل کنه یا حرفی بزنه کاربرها همه ازش خواهش میکنن عکس خودشو بذاره

گفتی قلبت با منه اما یکی دیگه تو رو داره ..خوش‌به حالش پر و بالش شدی! دستاشو میگیری! خوش به حالت که توو بهترین حالِت هستی و.. براش میمیری!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز