2821
2789
عجب آدمهایی پیدا میشن تو سایت بعدم هرکی میاد یکم درد دل کنه یا حرفی بزنه کاربرها همه ازش خواهش میکن ...

خیلی دختر خوبی بود من تاپیکاشو دنبال میکردم

دیشب خیلی دلم به حالش سوخت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون خانمی ک با ابروی کس دیگ بازی میکنه خودش کارما میده فقط منتظر باشید ببنید ک تاپیک بزنه همین موضو ...

من دلم خنک میشه اون موقع

هی بهش میگیم نکن چرا میکنی میگه حس مردم آزاریم گل کرد😑

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
امیدوارم کاربر ساراحالش خوب باشه من عکسا رو ندیدم شوهرش چی‌گفته بود؟ یعنی الکی پشیمون بود ومیخواست گ ...

منم واقعا نگرانشم

براش نوشتم تو دختر دلرحم و خوش قلبی هستی مراقب باش همسرت از این اخلاقت سواستفاده نکنه

متاسفانه پیاممو ندید.فقط خدا کمکش کنه چون بایه جماعت ظالم طرف بود..از این ور هم اون کاربر خدانشناس اون کارو باهاش کرد،خب اگه قصدت شوخیه چرا هی ادامه میدی منم مطمئنم یه جا جواب پس میده

خیلی دختر خوبی بود من تاپیکاشو دنبال میکردم دیشب خیلی دلم به حالش سوخت

عزیزم ممنون بابت تاپیکت

از دیشب واقعا حالم بدشد بنده خدا اینهمه تو استرس بود بعدم اون کاربر مریض اینکارو باهاش کرد

من سرنماز برای سارا دعامیکنم امیدوارم خداقابل بدونه

عزیزم اگه کاربری جدید زد منم باخبرکن💚

واقعا... اینجاست که به شانس اعتقادم بیشتر میشه اون بنده خدا انگاربدشانسه .‌‌‌

منم هی دنبالش بودم ی لحظه گفتم ینی اینم مارو اسکل کرده بوده ک الان کاربریشو پاک کرده ...

نگو اینطوری شده، هر چند بازم جریانو کامل نفهمیدم 

ولی سارا جان اگه میبینی پیامارو ، هروقت ک قضیه کامل تموم شد با همون کاربری قبلیت یا شبیه ب اون بیا تاپیک بزن ک پیدات کنیم

منم واقعا نگرانشم براش نوشتم تو دختر دلرحم و خوش قلبی هستی مراقب باش همسرت از این اخلاقت سواستفاده ...

ینی داره برمیگرده ب همسرش؟؟ بابا قضیه طلاقشون تا ۹۹ درصد جور بود

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز