سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
برادرشوهرم با وام ازدواجش ۲۵۰ تومن پول رهن خونه داد الان نزدیک سالش شده صابخونه گفته ۵ تومن باید ماهی اجاره بدی(خونه ۵۰ متری یه خوابه بد نقش).اینا هم تصمیم گرفتن طلاها رو بفروشن و با وام و قرض برن خونه بخرن. رفتن کل تهران و حاشیه تهرانو گشتن که خونه بخرن.ده کوره ۷۰۰ تومن.بهش میگیم تو که پول نداری برو اجاره میگه ارزش پول پیشم میاد پایین سال بعد همون ده کوره باید خونه اجاره کنم.حالا رفتن یه خونه تو پاکدشت قولنامه کردن ۸۰۰ تومنه(تازه اونم صابخونه هه پول لازم بوده).یه مدت میرن با مادرشوهرم زندگی میکنن تا پولشون جور شه برن بشینن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تا همین پارسال مستاجر بودیم آخرین بار صابخونه گفت ۳۰۰ ۶ ملیون اونم شهرستان خ ...
میفهمم عزیزم
ولی خدا رو شکر ه خریدن
یه سال اولش سخته تحمل کن
من تا همین پارسال مستاجر بودیم آخرین بار صابخونه گفت ۳۰۰ ۶ ملیون اونم شهرستان خ ...
کاملا میفهمم چی میگی
ما هم ده سال پیش خونه خریدیم، تازه امسال از، فشار قرض و بدهی یه کمی خلاص شدیم، شاید باورت نشه، ماها بخچالمون خالی بود، اخرش یه روز میز تلویزیون و بوفه رو فروختیم رفتیم چند کیلو گوشت و مرغ خریدیم.
خدایی هست تقاص کارهاشونو بده؟؟؟؟ من که دیگه هیچی و باور ندارم
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
ب نظرتون 26پول رهن با ماهی دو و نیم زیاده برای مستاجری ک حقوقش ده تومنه؟خونه صدمتری
کجایی عزیزم
نه خوبه
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
کاملا میفهمم چی میگی ما هم ده سال پیش خونه خریدیم، تازه امسال از، فشار قرض و بدهی یه کمی خلاص ...
اصلا براشون مهم نیست
خیلی زمانه بدی شده
به اطرافیانم همیشه میگه بچه دار نشید
بچه دار شدن تو این جامعه عذاب ابدی
حیف بچه هامون