2777
2789
عنوان

ما مستاجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 73 پست
با دوتا بچه کوچیک بخدا به کارهای خونه و اوناهم نمیرسم  خیلی سختمه  حالا امسال دبیری آزمو ...

عزیزم.ان شاءالله که قبول میشی.این روزاهم میگذره.ما که جز خدا کسی رو نداریم .توکل برخدا کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما اصفهان حاشیه هستیم ۱۰۰رهن با۲/۵۰۰اجاره میدادیم ماه پیش ۳۰رهن اضافه کرد با۱تومان اجاره اونم یک هفته چونه زدیم الان بدهی داریم قرض کردیمو دادیم😕برادر شوهرم ۱۵۰کل پولشه هیچی نداره دوماهه دنبال خونه میگرده نیس اصلن

نگران نباش کم کم سختیهات کمتر میشه میبینی ارزششو داشت من وقتی خونه خریدیم سه سااال حتی یه جفت جوراب ...

اینم بگم ما صابخونه خیلی اذیت میکرد ،یعنی نمزاشت بچه ها حرکت کنن همش میگفت ساکت من میگرن دارم

الان که توخونه خودمم خیلی راحت شدم از دستش 

مشهدم پر شده از افغانی بنگاه دار می‌گفت صاحب خونه ب هر قیمتی ک بگن اینا قبول میکنن بخاطر همین قیمتا ...

تهران هم خیلی بد شده

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اینم بگم ما صابخونه خیلی اذیت میکرد ،یعنی نمزاشت بچه ها حرکت کنن همش میگفت ساکت من میگرن دارم الان ...

ما هم سال اول خیلی اذیت شدیم خیلیییی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
تا وقتی خونه ی کالای سرمایه داری هست وضع هی بدتر میشه یارو پولش رو میخواد سرمایه گذاری کنه خونه می‌خ ...

بهترین کامنت 👏 تو این مملکت همچین شده کالای سرمایه‌ای 

۱۵۰ ۴

واسه خونه چکارکردیدچقدرپیش دادیدواجاره

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...