سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
قبلا بودم به خاطر بچه ها نرفتم یه مدت دیگه تصمیم گرفتم برم
چرا دنیا اینجوریه زمانی که مستاجر بودم آرامش قلب و روح داشتم سرمو میزاشتم روی بالش بدون هیچ دغدغه ای میخوابیدم تنها ارزوم خونه دار شدن بود حالا که خونه دار شدم تمام ارامش از وجودم رفته حسرت همون خونه 50 متری اجاره ای مونده رو دلم که بوی نم میداد خدایا به هرکسی قبل ارزوهاش ارامش بده فقط همین