2777
2789
عنوان

ما مستاجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 73 پست
قبلا چند بوده الان چند شده؟ 

۱۵۰ ۴

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداشم تو یه شهر کوچیک  شمالی دانشجو هست، یه خونه ی 50 متری بابام براش گرفت، 100میلیون جلو با ماهی سه میلیون و پونصد،اصلا نمیشه اسمشو خونه گذاشت، شبیه آفیس هست، یه خواب کوچیک داره که بهتره اسمشو بزاریم انباری نه اتاق خواب🙄

واقعا داریم به کجا میریم😐😐

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

مشکل با وام حل نمیشه قوانین اجاره باید تغییر کنه

بله حق با شماست ولی کدوم مسئول مستاجره تا شرایط رو درک کنه و بفهمه بعد به فکر وضع قوانین درست و درمون باشه

بدتر اینکه به قدری مهاجر افغانستانی زیاد شده هر جا میری دربستی خونه ها رو با قیمت بالا میگیرن قیمتها چند برابر شده 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
داداشم تو یه شهر کوچیک  شمالی دانشجو هست، یه خونه ی 50 متری بابام براش گرفت، 100میلیون جلو با م ...

افول انسانیت 

من تا همین پارسال مستاجر بودیم آخرین بار صابخونه گفت ۳۰۰ 

۶ ملیون 

اونم شهرستان 

خلاصه خودمون به اب و آتیش زدیم ۱ ملیارد وام گرفتیم و۱و نیم ملیارد داشتیم زمینمون بود 

ماشینمون رو فروختیم  شد ۳ م خونه خریدیم الان مثل چی رفتیم زیر قسط 

بخدا نون شب هم گاهی نداریم خیلی داغون شدیم احساس میکنم چند سال پیرتر شدیم زیر فشار 

یعنی یه آرایشگاه ۷ ماهه نرفتم

افول انسانیت 

واقعا🥺

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

دوماه دیگه قرار دادمونه هنوز چیزی نگفته صابخونمون خونه ما سی متریه تو بدترررررین جا مجبورم بشینم چون نمیتونم دربیام

خدا کمک کنه ب مستاجرا😔

کاربری چهارم🤕                                                             مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵ سال سختی فرشته کوچولومون رو بهمون داد🥰