2777
2789
عنوان

ما مستاجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 73 پست
اتفاقا منم چندروز پیش میز غذاخوریمو فروختم خرج خونه کردم  الکی گفتم لازم ندارم به درد نخوره&nb ...

چی بگم خدا بهش سلامتی بده و دلتونو خوش کنه 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اصلا براشون مهم نیست  خیلی زمانه بدی شده  به اطرافیانم همیشه میگه بچه دار نشید  بچ ...

دقیقا، بچه ها گناه دارن خیلی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من‌خودم صاحبخونه ام و جای دیگه اجاره کردم

قبلا ۵۰۰ رهن داده بودم امسال تا ۱ تومن میرفت اما به همسرم گفتم انصاف داشته باشیم  ۷۵۰ بدیم رهن

یهو صاحبخونه خودم ۷۰۰ تومن رو ۱۳۰۰ گفت 

مجبور شدم خونه خودمو بیشتر رهن بدم فقط به این دلیل که برسم

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 
همونم برو اقدام کن پشیمون میشی 

اقدام کردم 

امیدوارم زودتر درست بشه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بله حق با شماست ولی کدوم مسئول مستاجره تا شرایط رو درک کنه و بفهمه بعد به فکر وضع قوانین درست و درمو ...

مشهدم پر شده از افغانی بنگاه دار می‌گفت صاحب خونه ب هر قیمتی ک بگن اینا قبول میکنن بخاطر همین قیمتا فضایی شده 

نه قوربونت ارزونترش این بود اینجا خونه های خوب بالای ۶ و ۷ ملیاردن  من ارزونشو گرفتم تو شهر ما ...

نگران نباش کم کم سختیهات کمتر میشه میبینی ارزششو داشت من وقتی خونه خریدیم سه سااال حتی یه جفت جوراب نخریدم باورت میشه؟مادر شوهرم درومد بهم گفت زشته به خدا یه کفش بخر من گریه کنون اومدم خونه 

تا وقتی خونه ی کالای سرمایه داری هست وضع هی بدتر میشه یارو پولش رو میخواد سرمایه گذاری کنه خونه می‌خره بعد قد پول خون باباش اجاره میده منم مستاجرم اردیبهشت جابجا شدم اومدم واحد داداشم نشستم فقط 2 تومن بهش کرایه میدم اونم بنده خدا چیزی نگفت من خودم میدم قبلش ی جای فسقلی 100 تومن 3 تومن بودم برا تمدید میگفت یا پول پیش رو 400 کن یا 100 تومن 6 تومن