2777
2789
عنوان

بازم امشب 💔💔💔

181 بازدید | 18 پست

کسایی که چندتا تاپیک قبلیامو خوندن میدونن 

یه مدت مجبورم پیش پدرم اینا بمونم تا برم خونه خودم (هنوز آماده نیست خونمون دارن میسازن شوهرم خونه نادرشه منم اینجا )

امشب دوباره بهم تیکه انداختن :)❤️‍🩹

چند روزه مریض شدم گلو درد دارم 

امروزم یه دعوا دیگه تو خونه داشتیم 

مادرم بهمون گفت چرا کسی کمک من نمیکنه تو خونه 

با اینکه من خودم کمک میکنم حامله هم هستم 

سفره می‌چینم جمعم میکنم بعضی وقتا ظرف میشورم خلاصه هر کاری از دستم بر بیاد میکنم حس اضافی بودم اذیتم می‌کنه نو خونه 💔

مادرم ک اینو گفت یکی از خواهرام ک مجردع گفت من میرم سر کار خسته میشم نمیتونم کمک کنم ولی کسایی ک از صبح خونه ن باید کمک کنن منم اگه بودم کمک میکردم ( منظورش من بودم )

در صورتی ک روزای جمعه یا هر وقت ک خونه س اصلا کمک نمیکنه من خودم همیشه کمک میکنم 

داشت بهم همینجوری تیکه مینداخت مادرمم هیچی نگفت بهش همشون فهمیدن منظورش منم 

فردام به شوهرم گفتع بودم ناهار بیاد پیشمون باشه 

به نظرتون بهش بگم دیگه نیاد ؟💔

دلم خیلی شکسته الان نزدیک ۱ ساله اینجام این مدت خیلی اذیتم کردن خیلی تیکه بهم انداختن ناراحتم کردن با اینکه من همیشه همشون دوس داشتم دوس داشتم کمک کنم 😔😔😔😔😔😔

یه عالمه بهم تیکه انداختن 

چندتا تاپیک قبلیم نوشتم همه چیو بخونید می‌بینید وضعمو 💔

چیکار کنم 

چیکار کردم آخه من مگه 

متاهل🧿❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم راحت نمیشم چند روزی برم بمونم خونه مامانم 

الان تزدیک زایمانمه همسرم همش میگه چندروز بعد بریم اونجا که هم استراحت کنی قشنگ هم من میرم سرکار پیشت یکی باشه ولی هی امروز فردا میکنم که وقتی به زایمانم ۱ هفته اینا مونده برم اونجا کاش خونه اجاره کنین تا وقتی خونتون تکمیل میشه

بعدشم تو این ۱ سال خونتون تموم شد؟وقتی ۱ ساله اونجایی چجوری باردار شدی 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
شما هیچی نگفتی؟ خرجی تون رو کی میده این مدت ؟

نه من چیزی نگفتم سکوت کردم چی بگم آخه 💔

هر چی میخام میگم شوهرم برام میگیره میاره خودمم پولامو جمع کردم هیچی نخواستم ازشون همش از اونا خرج میکنم حتی کمم بیاد نمیگم

متاهل🧿❤️
خودشون گفتن نه بیا اینجا نزاشتن  مادر شوهرم میگفت بیا پیش من نرفتم ترجیح دادم اینجا بمونم  ...

بنظرم چند روزی برو اونجا 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
من خودم راحت نمیشم چند روزی برم بمونم خونه مامانم  الان تزدیک زایمانمه همسرم همش میگه چندروز ب ...

یک سال اینجام ولی بعضی روزای هفته هم میرم خونه مادر شوهرم اونجا اتاق مجردی همسرم می‌موندیم 

ولی نخواستم اونجا بمونم کلا چون از اینجا بدتر میشد وضعم 

نزاشتن اجاره کنیم گفتن بیا اینجا خرج اضافه تذین

متاهل🧿❤️
نه من چیزی نگفتم سکوت کردم چی بگم آخه 💔 هر چی میخام میگم شوهرم برام میگیره میاره خودمم پولامو جمع ...

خب با آرامش جواب میدادی یا به مادرو پدرت بگو

یعنی خورد و خوراک هم کمک میکنی؟میگم شاید از لحاظ مالی بهشون فشار اومدا

شبا نمیتونید برید خونه مادرهمسرتون؟خب یکسالم زیاده خودتون دلتنگ نمیشید؟اگه خیلی مونده تااماده شدن خو ...

هر روز همو میبینیم تقریبا بعضی روزای هفته هم میرم اونجا میمونم ولی خب این کار اینا دلمو خیلی می‌شکنه💔

می‌دونم زیاده خودمم حس اضافی بودن دارم 

بهمون هی گفتن چرا هرج اضافه میکنید اجاره بدین فلان بهمان نمی‌دونستم اینجور میشه 

متاهل🧿❤️
خب با آرامش جواب میدادی یا به مادرو پدرت بگو یعنی خورد و خوراک هم کمک میکنی؟میگم شاید از لحاظ مالی ...

مادرم خودش شنید هیچی نگفت 

پدرمم بنده خدا اصلا همچین آدمی نیس 

ولی دوز از چشمش هی بهم تیکه میندازن💔

چن بار ایمو گفتم که کمک کنم مالی واسه خوراک خودم ولی بهشون بر خورد اما خب پس این تیکه ها واسه چیه 

متاهل🧿❤️
مادرم خودش شنید هیچی نگفت  پدرمم بنده خدا اصلا همچین آدمی نیس  ولی دوز از چشمش هی بهم تی ...

به پدرتون بگین 

بعد مثلن وقتی دیدید تو خونه مرغ داره تموم میشه شما برین بخرید یا حالا هر ماده خوراکی پول بدین ممکنه ناراحت بشن ولی اینطور میگین همون خودم ه

رفتم بیرون هوس کردم بخرم

به پدرتون بگین  بعد مثلن وقتی دیدید تو خونه مرغ داره تموم میشه شما برین بخرید یا حالا هر ماده ...

ممنونم 🙂♥️

دعا کن برام لطفاً 💔

چند روزه از خدا خواستم خوابیدم بیدار نشم دیگه 

حالم اصلا خوب نیست روحی کاملا بهم ریختم و اینجور چیزام اذیتم می‌کنه 💔

خونه مادر شوهرمم میرم وسواس داره هی با لحن بد باهام حرف میزنه میگه اینو اینجا نزار اینجوری نکن چرا خونه رو بهم میریزید شما ها رعایت نمی‌کنین هزار تا چیز ...

متاهل🧿❤️