2777
2789
عنوان

بازم امشب 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 18 پست
ممنونم 🙂♥️ دعا کن برام لطفاً 💔 چند روزه از خدا خواستم خوابیدم بیدار نشم دیگه  حالم اصلا خو ...

عزیزم

انشاالله خدا گره از کارت باز میکنه زودتر میری سر خونه زندگی خودت این روزا و فراموش میکنی 

نگو اینطور عزیزم تو الان باید منتظر بجه نازنینت باشی و به فکر سلامتی و آینده اون 

هفته ای حالا یکی دو روز رو برو خونه مادر شوهرت که خانواده خودت هم دلشون برات تنگ بشه😅

تو هم برای من دعاکن حال دلم خوب نیست دعاکن حال دل منم خوب بشه و به آرامش برسم 

عزیزم انشاالله خدا گره از کارت باز میکنه زودتر میری سر خونه زندگی خودت این روزا و فراموش میکنی  ...

مرسییی عزیزم ممنونم ♥️♥️♥️😔

الهی که هر چی میخواین خدا بهتون بده حال شما هم خوب بشه یه آرامش قشنگی بیاد تو زندگیتون♥️

متاهل🧿❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون گفتن نه بیا اینجا نزاشتن  مادر شوهرم میگفت بیا پیش من نرفتم ترجیح دادم اینجا بمونم  ...

عزیزم بهتر بود یه جارو اجاره میکردید حالا ک اجاره نکردید یه چند روز خونه مادرشوهر بمون چن روز هم خونه مادر خودت ک اینجوری ب هیچ کدوم فشار نیاد

۴ ساله خواننده خاموش هستم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز