2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم جران عمارت گل جمال اسم من فرح 

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

تو چیا رو دیدی خوب بود بگو منم بهت بگم 🥲😂 منم دنبال فیلم ترکیم

سینمایی دیشب (تو خوابت ببینی) و دیدم بد نبود خوب بود

در حال پخشم آهنگ تابستانی و روحتم خبر نداره و اگه خیلی دوست داشته باشی و دارم نگا میکنم که قشنگن

سینمایی دیشب (تو خوابت ببینی) و دیدم بد نبود خوب بود در حال پخشم آهنگ تابستانی و روحتم خبر نداره و ...

سریال میخام دورت بگردم 🙁

من سریال دیدم ترکی اکثرا 

عشق منطق انتقام 

تو درم را بزن 

کارادنیز 

سریال میخام دورت بگردم 🙁 من سریال دیدم ترکی اکثرا  عشق منطق انتقام  تو درم را بزن  ...

اینایی ک گفتم سریال بودن دیگن فقط تو خوابت ببینی سینماییه

عشق منطق انتقام و تو درم را بزن و دیدم خیلی قشنگ بودن😍

ر

منم دنبال همچین فیلمیم اصلا پیدا نمیکنم🥲💔 خیلی دلم میخاد فیلم ببین ولی نمی‌دونم چی 

روحتم خبر نداره رو ببین حتما خیلی قشنگه بازیگر اسرا تو عشق منطق انتقامم بازی کرده اینجا و ۳ قسمت تا الان اومده