2777
2789
عنوان

معجزه عشق

291 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من این اولین تایپکم هست که میزنم اشنایی زیادی با این برنامه ندارم فقط خاستم بچیزی رو براتون تعریف کنم و هر کی به اندازه قلب مهربونش برام دعا کنه بچه ها من حدود ۷ ۸ سال عاشق یکی بودم چند ماهی با هم وارد رابطه شدیم میخاست بیاد خاستگاری و تو همین حین برام یه خاستگار دیگه اومد خیلی برام سخته بگم که خانوادم بهم حق انتخاب ندادن 🙂 گلایه ای نیست فقط من الان با اون فرد نامزدم جوری رفتار نمیکنم ک بفهمه علاقه ای بهش ندارم پسر خوبیه دلم میسوزه که از ته قلب نمیتونم بهش علاقه مند باشم همبشه تو خلوتم با خودم میگم چی شد الان من به یکی دیگه فکر میکنم خراب یا هرزه هستم امان از شبا ک فقط اونا هستن که منو درک میکنن چله حق شناس نایب گرفتم دعای حاجت ارزو گرفتم نشد شب قبل ازمایش خون چقد نماز شب خوندم نشد الان چند ماهه لطفا بهم نگید فراموشش کن به جان اقا امام حسین عشقش او تک تک سلول هام جریان داره میدونم خدا میتونه با دل پاکتون دعا کنید برام بتونم بهش برسمم هم نامزدم یکی گیرش بیاد صد برار بهتر از من و خوشبخت بشه منم به اونی که میخام برسم لطفا اگر باز دعایی میدونید که معجزه میکنه و یا خودتون معجزه عشق دیدید بهم بگید

من بهت میگم ولی شرط داره

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اون چرا نیومد؟

چرا هیچ واکنشی نشون نمیده؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بمنم بگو

حاضری شرط مو قبول کنی تا بگم

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

نه برام دعا کنین صد تا صلوات یا یه دو رکعت نماز یا یه کاری به نیت کن انجام بدین

اون پسره چرا تو این چند سال یه نشون برات نیاورد؟ چرا نیمد ب قول معروف اسم روت بزاره؟ اگه دوست داشت تا الان خودشو کشته بود.

تو هم سعی کن فراموشش کنی ک بچسبی به زندگیت

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

چه دعای قرآنیه ک واسش شرط میذاری؟

برام دعا کنین من خیلی محتاجم به نیت امضام برام دعا کنین صد تا صلوات یا یه دو رکعت نماز یا یه کاری به نیت کن انجام بدین هر سوره ای به دلتون بود بخونین

چرا مجبور شدی؟ میگفتی نه نمیخوام

گفتم پایین تره

خب بگو

برام دعا کنین من خیلی محتاجم به نیت امضام برام دعا کنین صد تا صلوات یا یه دو رکعت نماز یا یه کاری به نیت کن انجام بدین هر سوره ای به دلتون بود بخونین