2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 51 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه خداروشکر بچه ندارم 2 ماه قبل از عید باردار شدم یک ماهم نشده بود دعوامون شد کتکم زد بچه سقط شد&nbs ...

اگر طلاق نگیری بعدا پشیمون میشی ترو خدا الان خودتو نجات بده دیوونه هستی پای این زندگی وایسادی چون هنوز درگیر بچه نشدی و راحتی

میشه برای شادی روح خواهرم یا فاتحه یا صلوات بفرستید 🌹🙏ممنون
برو شرف دختررو ببر

دختره از این ویلوناس ی خانواده لات عوضی داره میترسم اونا کاری نکنن اگه براشون مهم بود نمیذاشتن دخترشون با مرد زن دار تو شهر بگرده 

ولی میرم ابروشو میبرم 

خوب اگه بچه نداری و خیانت میکنه فرار کن از این زندگی که داری فردا با دوتا بچه بازم همین تاپیک رو میز ...

خانوادم پشتم نیستن که جدا بشم اونو چیکار بکنم 

نه خداروشکر بچه ندارم 2 ماه قبل از عید باردار شدم یک ماهم نشده بود دعوامون شد کتکم زد بچه سقط شد&nbs ...

خاک بر سرش خوب این عتیقه رو میخوای چیکار که بخاطرش بری بجنگیم کلا احساسو بزار کنار فقط منطقی رفتار کن ...منم از این فکرای چرت و پرتی زیاد میکردم که وای خانوادم چی میگن دیدی انتخابت اشتباه بود....بزار بهت اینجوری بگم تو الان مثل یک کبگی سرت زیر برف خانوادتم تا الان ندونن چند سال دیگه کامل میشناسنت....من ۱۷ سال پای همین طرز فکر احمقانم نشستم البته من بچه داشتم تو که دیگه راحتی هیچ مشکلی نیست خیلی سخته ولی بعدش آنقدر اعصابت آروم میشه خداروشکر میکنی ، خواهر کوچیکه من مثل تو بود هنوز بچه نداشتن طرفشو شناخت جدا شد خداروشکر ازدواج کرد دوباره شوهرش و خانوادش عالین ، همش میگه خداروشکر میکنم که نجات دادم خودمو

اتفاقا راه خوبیه پلید اونه ک امده با مرد زن دار 

شاید شوهرت نگفته زن داره از این جهتم نگا کن :/

...What the fu                                                      
خاک بر سرش خوب این عتیقه رو میخوای چیکار که بخاطرش بری بجنگیم کلا احساسو بزار کنار فقط منطقی رفتار ک ...

دعا کن خانوادم کنار بیان با این موضوع کنارم باشن تا از دست این عوضی حرومزاده راحت بشم 

شاید شوهرت نگفته زن داره از این جهتم نگا کن :/

موقعی که فهمیدم به دختره زنگ زدم بعدم با دختره دعوام شد خراب میدونست زن داره برمیگرده میگه شوهرت منو بیشتر از تو دوست داره الان میرم از زندگیت ولی باز شوهرت میاد سراغم چون عاشق منه        ببین چقدر لاشی عوضیه اخه 

آره ب خانوادش بگو دختره عوضی خونه خراب کن

حتما این کارو میکنم تا بشه براش درس عبرت این همه پسر مجرد چرا اخه باید بیای با مرد زن دار چطور بعضیا میتونن در این حد کثافت باشن 

2790
2778
2791
2779
2792