2777
2789
عنوان

خیانت

594 بازدید | 51 پست

شوهرم چندین بار بهم خیانت کرد مچشو گرفتم حالا 4 ماهی هست که با ی دختره تو رابطس 

هر بارم که مچشو میگیرم میگه دیگه بار اخرمه هر شب توی خونه ما دعوا بود 2 هفته ای میشه امدم خونه مامانم نمیدونم چیکار بکنم ادرس دختره دارم بنظرتون برم ب خانوادش بگم 

برو ادرس دختره با شمارش رو رویه دیوار توالت عمومی پارک بنویس روش پلیدی هست ولی جوابگوعه :/

...What the fu                                                      

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه دختر خوب اگه بچه نداری قیدشو بزن اگه بچه هم داری قیدشو بزن ولی حق و حقوقتو بگیر .. شوهرم حرومزاده ی منو ببین الان ساعت نزدیک‌۴ صبحه هنوز نیومده به بهونه اسنپ کار کردن خوب با گوشی خاموش کدوم اسنپ ! خیلی خیلی اذیتم کرده الان در ظاهر باهاش خوبم ولی متنفرم ازش منتظرم سند مغازشو بگیره بنام مادر جندشه ، چون می‌دونه بوش چه حرومزاده آیه بنامش نمیکنه می‌ترسه من بگیرم

میگم چرا طلاق نمیگیری خوشت میا با احساست بازی کنه؟ 

منو شوهرم سر عشق عاشقی ازدواج کردیم خانوادم سخت مخالف بودن میدونم اگه حرف طلاق بزنم خانوادم پشتمو خالی میکنن 

خدا نکشت برم شماره مادرشوهرمو بزارم بنویسم ساعتی 😄

😕تا این حد یعنی دوسش داری؟ 😂

...What the fu                                                      
نه دختر خوب اگه بچه نداری قیدشو بزن اگه بچه هم داری قیدشو بزن ولی حق و حقوقتو بگیر .. شوهرم حرومزاده ...

نه خداروشکر بچه ندارم 2 ماه قبل از عید باردار شدم یک ماهم نشده بود دعوامون شد کتکم زد بچه سقط شد 

2790
2778
2791
2779
2792