شوهرم چندین بار بهم خیانت کرد مچشو گرفتم حالا 4 ماهی هست که با ی دختره تو رابطس
هر بارم که مچشو میگیرم میگه دیگه بار اخرمه هر شب توی خونه ما دعوا بود 2 هفته ای میشه امدم خونه مامانم نمیدونم چیکار بکنم ادرس دختره دارم بنظرتون برم ب خانوادش بگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختره از این ویلوناس ی خانواده لات عوضی داره میترسم اونا کاری نکنن اگه براشون مهم بود نمیذاشتن دخترش ...
اگه برای خودت شر درست کنن چی یا شوهر ت تهدید کنن ک باید دخترمون بگیری
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
دعا کن خانوادم کنار بیان با این موضوع کنارم باشن تا از دست این عوضی حرومزاده راحت بشم
خیالت راحت باشه کنار میان تا آدم از پدر مادر خودش فحش و ناسزا بشنوه والا بهتره تا یک غریبه تر بزنی به کل زندگیت ...هیچ پدر مادری بد نمیخواد برای بچش خیالت راحت ، دوره ی این حرفت هم تموم شده که بگن زنش بد بوده خیانت کرده و این حرفا مردم دیگه خیلی آگاه تر شدن از این حرفا ....به هر حال من اینارو خواهرانه بهت میگم ، آدم دوزاری حیف وقت ...در ضمن اگه میخوای راحت تر با موضوع کنار بیای یکهنر یاد بگیر که از نظر مالی مستقل بشی