2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 51 پست
موقعی که فهمیدم به دختره زنگ زدم بعدم با دختره دعوام شد خراب میدونست زن داره برمیگرده میگه شوهرت منو ...

عجب چی بگم 😐باز من زیاد صاحب تجربه نیستم از با تجربه ها کمک بگیر یا مشاور یهو زرتی نزنی زندگیتو به فنا بدی

...What the fu                                                      
عجب چی بگم 😐باز من زیاد صاحب تجربه نیستم از با تجربه ها کمک بگیر یا مشاور یهو زرتی نزنی زندگیتو به ...

شوهرم زرتی زده زندگیمو خراب کرده هزار بار خیانت کرده بخشیدم 

بچم با کتکایی ک زد سقط شد دیگه چقدر تحمل کنم اخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم زرتی زده زندگیمو خراب کرده هزار بار خیانت کرده بخشیدم  بچم با کتکایی ک زد سقط شد دیگه چق ...

عزیزم خب یکم کافور بریز تو غذاش بهش بگو مردک مگه ناصرالدین شاهی به همه چشم داری اون شاه بود تو چی :/

...What the fu                                                      
دختره از این ویلوناس ی خانواده لات عوضی داره میترسم اونا کاری نکنن اگه براشون مهم بود نمیذاشتن دخترش ...

اگه برای خودت شر درست کنن چی یا شوهر ت تهدید کنن ک باید دخترمون بگیری

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عزیزم خب یکم کافور بریز تو غذاش بهش بگو مردک مگه ناصرالدین شاهی به همه چشم داری اون شاه بود تو چی :/

همینو بگو . درد بخوره فکر میکنه چون پول داره هر غلطی که بخواد میتونه بکنه پول بعضی از این مردا هار میکنه 

همینو بگو . درد بخوره فکر میکنه چون پول داره هر غلطی که بخواد میتونه بکنه پول بعضی از این مردا هار م ...

حتما توام کمخرجی ن؟ 

...What the fu                                                      
دعا کن خانوادم کنار بیان با این موضوع کنارم باشن تا از دست این عوضی حرومزاده راحت بشم 

خیالت راحت باشه کنار میان تا آدم از پدر مادر خودش فحش و ناسزا بشنوه والا بهتره تا یک غریبه تر بزنی به کل زندگیت ...هیچ پدر مادری بد نمیخواد برای بچش خیالت راحت ، دوره ی این حرفت هم تموم شده که بگن زنش بد بوده خیانت کرده و این حرفا مردم دیگه خیلی آگاه تر شدن از این حرفا ....به هر حال من اینارو خواهرانه بهت میگم ، آدم دوزاری حیف وقت ...در ضمن اگه میخوای راحت تر با موضوع کنار بیای یک‌هنر یاد بگیر که از نظر مالی مستقل بشی

موقعی که فهمیدم به دختره زنگ زدم بعدم با دختره دعوام شد خراب میدونست زن داره برمیگرده میگه شوهرت منو ...

دختره که لاشی ولی شوهرت صد برابر بدتر از اونه ...دختره که به تو خیانت نمیکنه همسر تو بوده که به تو خیانت کرده

خیالت راحت باشه کنار میان تا آدم از پدر مادر خودش فحش و ناسزا بشنوه والا بهتره تا یک غریبه تر بزنی ب ...

چی بگم ولی موقع ازدواج گفتن میری با یه بچه برمیگردی این ادم زندگی تو نیست ولی من خر عشق کورم کرده بود  

دختره که لاشی ولی شوهرت صد برابر بدتر از اونه ...دختره که به تو خیانت نمیکنه همسر تو بوده که به تو خ ...

میدونم کرم از شوهر منه اگه هوس باز نبود الان اون دختره تو زندگی من نبود 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز