شوهرم چندین بار بهم خیانت کرد مچشو گرفتم حالا 4 ماهی هست که با ی دختره تو رابطس
هر بارم که مچشو میگیرم میگه دیگه بار اخرمه هر شب توی خونه ما دعوا بود 2 هفته ای میشه امدم خونه مامانم نمیدونم چیکار بکنم ادرس دختره دارم بنظرتون برم ب خانوادش بگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه خداروشکر بچه ندارم 2 ماه قبل از عید باردار شدم یک ماهم نشده بود دعوامون شد کتکم زد بچه سقط شد&nbs ...
خاک بر سرش خوب این عتیقه رو میخوای چیکار که بخاطرش بری بجنگیم کلا احساسو بزار کنار فقط منطقی رفتار کن ...منم از این فکرای چرت و پرتی زیاد میکردم که وای خانوادم چی میگن دیدی انتخابت اشتباه بود....بزار بهت اینجوری بگم تو الان مثل یک کبگی سرت زیر برف خانوادتم تا الان ندونن چند سال دیگه کامل میشناسنت....من ۱۷ سال پای همین طرز فکر احمقانم نشستم البته من بچه داشتم تو که دیگه راحتی هیچ مشکلی نیست خیلی سخته ولی بعدش آنقدر اعصابت آروم میشه خداروشکر میکنی ، خواهر کوچیکه من مثل تو بود هنوز بچه نداشتن طرفشو شناخت جدا شد خداروشکر ازدواج کرد دوباره شوهرش و خانوادش عالین ، همش میگه خداروشکر میکنم که نجات دادم خودمو
موقعی که فهمیدم به دختره زنگ زدم بعدم با دختره دعوام شد خراب میدونست زن داره برمیگرده میگه شوهرت منو بیشتر از تو دوست داره الان میرم از زندگیت ولی باز شوهرت میاد سراغم چون عاشق منه ببین چقدر لاشی عوضیه اخه