2777
2789
عنوان

اخر شبی ببینین چی ذهنم مشغول کرده

420 بازدید | 25 پست

تجربه زایممان ندارم 

ولی خیلی کنجکاوم بدونم الانم کسی هس تو خونه زایمان کنع خیلی اتفاقی 

سال ۸۵ یع مادر تو راهرو خونه بچش به دنیاا میاد الان دختره ۱۷ سالش😂

ندیدن شما چنین مواردی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همین سایتم خوندم چن سال پیش یع مامانه بچع دومش میره بیمارستان ولی دکتر میگ وقت داری 

فردا صب بیدار میشه میبینه سر بچه نزدیک خودش همسرش به دنیا میارنش

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ماه محرم مامان دوستم خونه زایمان کرده بعنی کسی نبوده برسونه بیمارستان بچه رو تا ببرن و بزارن دستگاه خفه شده مرده

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

جان مادرم اگ دروغ بگم

بچه یکی از فامیلای ما ت دسشویی ب دنیا اومد میگن یهو ک این هی زور زده. افتاده🤐🤐🤐🤐🤐 الان ۳۵ سالشه

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

ما ی فامیلمون رو موتور زایمان کرده 🤣داشتن میرفتن بیمارستان با موتور تو راه بچه سرش میاد بیرون.همونجا برمیگردن خونه ماما میارن بند ناف و میبره.الان پسرش حدود ۳۰ سالشه 

آره خاله خودم سال۹۳

جدی چرا چجوری شد

من شنیدم عروس خاله شوهرم البته تو فامیل خبرش نپیچیده ولی از یکی ک مطمعن بود شنیدم‌زایمان‌زودررس گرفته یکهو ۴ صبح کیسه ابش ترکیده تو خونه هول شدن زنگ زدن اورژانس بیاد زنا از درد جیغ میزده خلاصه تااورژانس رسیده تو خونه زاییده همه جا رو هم ب گند کشیده 

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝