2777
2789
من خرداد آزمایش دادم تیروئیدم 9.66 بود که کنارش نوشته high یه دوره قرص خوردم و باید پایان شهریور می رفتم که متاسفانه پیگیری نکردم شماها تیروئیدتون چنده؟ الان تیرویدم کم کاره یا پر کار؟چه قرصی می خورین؟
دخترم عاشقتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هورمون هفته به هفته تغییر میکنه چه برسه به چندین ماه اول باید ازمایش بدی t3-t4-tsh معلوم بشه با توجه به رنج ازمایش بگی کم کاره یا پرکار مگه لووتیروکسین نقل و نباته پر از ضرره
بخاطر همون تیروئید چاق شدی مقدار دارو رو دکتر باید بگه خودت سرخود کاری نکن عوارض داره باید تحت نظر باشی شاید تا آخر عمر باید قرص بخوری شایدم بعد چندسال نیازی نباشه جدی بگیر پشت گوش نندار
ببین عزیز دلم من جای دیگم اینو گفتم من یکی از اقوام خیلی نزدیکمون پزشکن اگر‌تلفنی چیزی بپرسی میگن تا نبینم و جواب ازمایش بروز شده رو‌نبینم‌نظر نمیدم ایشون پزشکن و اینو میگن ماکه اطلاعات علمی نداریم نباید الکی اینجا نظر بدیم در ضمن از چی میترسی برف جونم باید از عاقبت درمان نشدنش بترسی نه درمانش لطفا با بیماری شوخی نکنید جدی بگرید اقدام برای درمان کنید
ان شا الله همیشه سلامت باشی