2777
2789
عنوان

اصلا اعتماد به نفس ندارم💔

452 بازدید | 22 پست

سلام شبتون خوش

راستش من چند سالی هست با یه آقایی دوستم قصدش ازدواجه همجوره پاک وایساده بهم ثابت کرده دوسم داره ولی وقتایی که میریم بیرون بیشتر سمت سعادت آباد ستارخان میریم خودتونم میدونید که بیشتر اونجا دخترانش همه از بالا تا پایین عملی آن وقتایی که میخاییم بریم جای شلوغ میگم من نمیام یا میگم میشه اینجا مریم ولی هیچوقت دلیلشو بهش نمیگم خیلی خجالت میکشم 

دلیلشم اینه که اونا همه از دم درو داف هستن اما من خیلی ساده هستم زیادم آرایش نمیکنم غیافم بد نیس همه میگن ساده ای خیلی خوشگلی ولی اصلا خودم از خودم خوشم نمیاد احساس میکنم زشتم همیشه حسودیم میشه حسادت میکنم میگم نکنه بریم اونجا اونا رو ببینه خوشش بیاد💔واقعا آزارم میده این فکرام موندم چیکار کنم خودمم خیلی دوست دارم عمل کنم اما فعلا شرایطشو ندارم چندبارم ازش پرسیدم میگه اگه عمل کنی نمیتونم مثل قبل دوست داشته باشم چون من اینجوری عاشقت شدم خودتم میدونی من از کسایی که عمل دارن بدم میاد ولی احساس میکنم دروغ میگه به نظرتون باید چیکار کنم که اعتماد به نفسم یکم بالا بره🥲

خب خودت باید رو خودت کار کنی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چجوری همش به خودم تلقین میکنم دسته خودمم نیست

خب تلقین نکن 

خودت میگی تلقین 

حالا انرژی مثبت به خودت بدهد

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

آخه چرا جلوی اون گفتی عمل کنی که این فکرو تو ذهنش بذاری که نقص داری🤦‍♀️

چند بارم بهش گفتم که من اصلا اعتماد ندارم میگه خاک تو سرت الان بیشتر پسرا مثل تو دوس دارن دوس دخترشون نچرال باشه ولی احساس میکنم داره دلداریم میده فقط

اعتمادبنفس داشته باش 

نچرال خیلیم خوبه 

طرفت داره میگه ک اینجوری دوست داره چرامیخای عمل کنی واجب نیس که 

خودتو دوس داشته باش 

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

از من زیبا تر هست

از تو‌زیبا تر هست

از هرکسی ک فکر میکنی زیباس

یه زیباتر دیگ وجود داره

اما مهم اینکه تو چشم اون تو قشنگ ترینی

اخلاقت بهترینه حرکاتت ب دلش میشینه 

هیچوقت استرس این چیزا نگیر 

اونی ک موندنی باشه میمونه اونیم ک نباشه با کوچیک ترین چیز میره

از من زیبا تر هست از تو‌زیبا تر هست از هرکسی ک فکر میکنی زیباس یه زیباتر دیگ وجود داره اما مهم ا ...

پسرااینجوری نیستن کسی درتظرشون شیرین ترین و قشنگ ترین باشه همشون حتی چشم پاک ترینننننشون هم خشگل تر ببینه از طرف خودش سرد میشه همه میگن 

چرت و پرت این حرف الان ینی شوهر من سرده نسبت ب من😂

اره هست مرد خوب مردیه که لو نرفته 

و  هیچ زنی دوست نداره قبول کنه و باور کنه 

همه ام ماشالله به اندازه نعوذبالله خدا به شوهرشون مطمئنن اینهمه ام مرد عوضی که خیانت میکنن و چشلشون مث فانوس دریایی میچرخه لابد عمع منن همه🤣😂 اره عزیزم تو لیلی مجنون ترینید هیجکس عاشق تراز شما ندیده و نشنیده لطفا دینه رپ نزن حوصله توضیح براادمی که گوشاشو گرفته تا نمیفهمه ندارم