2777
2789
عنوان

اصلا اعتماد به نفس ندارم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 22 پست
اره هست مرد خوب مردیه که لو نرفته  و  هیچ زنی دوست نداره قبول کنه و باور کنه  همه ا ...

دلیل نمیشه چون شما نادیده گرفته شدید بقیم همین باشن

من به قدری کافی هستم و همسرم ب قدری با اصالت هست ک نیاز نباشه کاری کنه 

منم علاقه ای ب صحبت کردن با شما ندارم شما خودت ریپ زدی

شاید بخاطر همین اخلاقتون و دل سیاهتون زندگی بر وقف مرادت نیست

دلیل نمیشه چون شما نادیده گرفته شدید بقیم همین باشن من به قدری کافی هستم و همسرم ب قدری با اص ...

با تمام بی میلی مجبورم جوابتو بدم 

اولا که حد خودتو بدون من نه دلم سیاهه نه اخلاقم بده 

دوما که کی گفته من درمورد خودم حرف زدم که به که خودت اجازه و جرعت دادی همچین قضاوتی داشته باشی ؟؟؟؟!!!! من روزانه با هزاران مورد مثل شما سرو کار داشتم که به همسرشون از چشمشون بیشتر اعتماد داشتن 

منم اونقدر کافی هستم از هر حیث و لحاظ که به مخیله امثال ادمایی مثله شما نگنجه و همسرمم انقدر ادم حسابی هست که حتی فکر خیانت از ذهنشم نگذره 😊 ولی خب به واسطه کارم هیچوقت به خودم اجازه نمیدم کورکورانه به همسرم اعتماد داشته باشم همیشه یک درصد رو برا هرررادمی میذارم همیشه !!!!!!. هیچ علاقه ایم به هم صحبتی با ادمای ساده و عامی و نادونو ندارم . هرریپلایی هم که بزنی نخونده از همون نوتیف بالا پاک میکنم حالا هرچقد میخوای خودتو خسته کن بیکار 😂🤣 هرچه در فهم تو اید ان بود مفهوم تو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن اونایی که عمل میکنن از نوک سر تا نوک پا خدا معذرت میخوام

ولی احساس میکنم از دم میخوان تو دید باشن جلب توجه کنن یکی بهشون بگه اوووف چه تکه ای  همشون هم مثل همن 

ببین تو چند پله از اونا بالاتری با سادگی خوشگلی 

معمولا مردها جذب خانمی میشن که با بقیه تفاوت داره  جذب خانم هایی میشن که با سادگی خیلی زیبا وتو دل برو(من صرفا این حرف وزدم که وقتی با نامزدت میری بیرون احساس میکنی یه وقت یکی از اون دافا خوشش بیاد اصلا اینجور نیس 

با تمام بی میلی مجبورم جوابتو بدم  اولا که حد خودتو بدون من نه دلم سیاهه نه اخلاقم بده  ...

درسته من موافقم با حرفتون من هیچ وقت به همسرم اعتماد نکردم ونمیکنم ولی همیشه میگه من به خانمم متعهدم وفادارم ولی دستش رو شد که خیانت میکنه هرچقدر از خودش تعریف میکنه بیشتر خیانت میبینم متاسفانه مردها به اندازه ی سر سوزن هم که شده نباید اعتماد کرد حالا منظورم اگه از صددرصد نهایتش ۹۵درصد اعتماد اون ۵ درصد یه جایی بزار که احتمال  بدی لیاقت اعتماد نداره

درسته من موافقم با حرفتون من هیچ وقت به همسرم اعتماد نکردم ونمیکنم ولی همیشه میگه من به خانمم متعهدم ...

دقیقا هیجوقت نباید به هیچکس ۱۰۰ درصد اعتماد کرد حماقته محضه . بعضیا کلا درمقابل فهمیدم مقاومت خاصی دارن و فکر میکن اسمون سکافته شده  فقط شوهر خودشون افتاده پایین و براخودشون هیچوقت اتفاق نمیفته . حالا یه روزی سرش ب سنگ میخوره که دیره ....ولش کن مهم نیس

عزیزم شما لیاقتت بالاتر ازاین مرده🌸 نزار داطعونت کنه دلت خوش کن به بچه هات و برنامه تفریح و سفر با دوستات بچین خرید بدو کلاسای مختلف انری ورزشی نزار بشینی فکر و خیال

با تمام بی میلی مجبورم جوابتو بدم  اولا که حد خودتو بدون من نه دلم سیاهه نه اخلاقم بده  ...

از صحبت کردنت مشخصه اوضاع زندگیت چطوریه و چ ضربه هایی خوردی عزیزم

تو کی باشی ک من برا تو توضیح بدم

درد و‌بلا شوهرم بخوره تو سرت😂

اوالا این که میگید پاک هست امیدوارم درست باشه (یعنی تقاضای رابطه خاص نمی کنه و قصدش ازدواجه)

بعد مگه وقتی شما پیشش نیستید از این جور دخترا نمی بینه... اگه مشکل داشته باشه می پره و نداشته باشه می مونه

روی عزت نفستون کار کنید

یه پادکست رایگان دیدم که چکیده کلی کتاب و دوره رو در نیم ساعت میگه

بنظرم حتما این ویدئو رایگان یوتیوب رو ببین 😊

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

(می دونید که یوتیوب ف_ی_ل_ت_ر هستش، پس با وی_پی_ان فعال روی لینک کلیک کنید)

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

و حداقل هفته ای یکبار مرورش کن تا کم کم تغییر کنی 😊