2777
2789
عنوان

تولدهمسر

77 بازدید | 6 پست

براتولدشوهرتون خودشومیبرین انتخاب کنه یاخودتون یه چیزی میخرین ؟چی میخرین براش؟سایزش اینارومیدونین کامل اگه اندازش نباشه اگه به دلش نباشه چیکارکنم،نه سایزش رودرست وحسابی میدونم نه سلیقشو فقط تیشرت سایزشومیدونم که اونم خریدم ازطرف مادرم اولین سالیه که تولدش باهمیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر میخوای هزینه کنی؟ براش ایرپاد بخر ، QCY مثلا برند خوبیه زیر مجموعه شیائومیه با ۷۰۰ تومن میتونی بخری کلی هم کیف می‌کنه اگه بیشتر میتونی هزینه کنی برند انکر بخر مدل R100

من برای پسرم عید خریدم 1500 الان دیدم دی  جی کالا تخفیف گذاشته یک تومن

تولد شوهر منم نزدیکه چون سخت پسنده باهم میریم می‌خریم میخام تیشرت شلوار براش بخرم

منم میگم خودشوببرم بعدبازمیگم شایدنتونه بیادانتخاب کنه چون گفت این هفته نمیتونم بیام بایدسرکارباشم بعدشایدجمعه بیادکه مغازه هاتعطیله واینکه باخودم میگم اینجوری که فایده نداره سوپرایزبشه خوبه چلی بازازیه طرف دیگ میگم اگه به دلش نباشه وسایزنباشه چی بعد

سخت گیج شدم

به نظرم برم یه چیزی بخرم که زیادسایزی نباشه شلوارلی لازم داره ولی خب نمیشه خریدتنهایی ولی مثلاکفش کتانی برم بخرم جمعه که اومدبهش بدم هم میشه سایزپاش فکرکنم44هست یکسری قبلاپرسیدم

چقدر میخوای هزینه کنی؟ براش ایرپاد بخر ، QCY مثلا برند خوبیه زیر مجموعه شیائومیه با ۷۰۰ تومن میتونی ...

اتفاقابه ذهنم رسیدش خودمم ایرپاددوست دارم برای خواهرم تولدش شهریوره میخوام ایرپادبگیرم ولی به نظرم برای یه مرد30ساله ایرپادبه دردنخوره برای نوجوون هاوسن کمتربیشتربه دردمیخوره اخه آهنگ که بخوادگوش بده توماشینه تلفنم صحبت کردنش ایرپادنمیخواد حس کنم زیادتمایل نشون نده ادکلن هم به نظرم چیزخوبیه ولی هرکس بازازیه بویی خوشش میادشایدبه دلش نباشه وادکلن وعطراصل گرونن واونقدرهم به چشم نمیان