2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست

تو 

مقصر نیستی 

گناهکار نیستی 

دختر بدی نیستی 

کار بدی نکردی 

ضعیف نیستی 

تنها نیستی 

اینارو با خودت تکرار کن🙂

نمیدونم حقیقتا چی بگم فقط اینکه امیدوارم هرچی زودتر حالت بهتر بشه و خیالت راحت اون عوضی یروزی جواب کاری که کرده پس میده و کارما همیشه هست

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اومدم فقط دردل کنم بعد اینجا میان میگن از خودت دفاع میکردی اخه چجوری؟؟

عزیزم تو تقصیری نداری هر وقت یادت افتاد به خودت بگو یه بچه کوچیک رو اگه به زور جایی ببرن اون بچه زورش رو داره کاری کنه؟ میتونه از خودش دفاع کنه؟

عزیزم توی موردی که دست تو نبوده نه گناهی داری نه تقصیری

عزیزم بعضی اتفاق ها دست آدم نیست طرف تصادف میکنه یا هر چی 

اتفاق بوده و پیش اومده 

تو هم همین جور 

اتفاقی بوده و تو هم هیچ کاری نمی تونستی بکنی 

پس به خدا توکل کن و خودت را مقصر ندون

زور یه خانم اصلا با زور یه آقا برابری نمیکنه

اونکه‌درست‌ولی‌قبول‌کن‌اگر‌میخواست‌نمیتونست‌نزدیکش‌بشه‌

کمک‌میگرفت

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
آره واقعا متنفر شدم از رابطه اگر روزی ازدواج کردم بنظرت به طرف بگم؟میترسم قضاوتم کنه

من هم در بچگی زیاد بهم دست درازی شده ورابطه سطحی باهام داشتن الان از رابطه با شوهرم لذت نمیبرم

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
من پست های قبلیتون رو خوندم سال نود نه خودتون اومدین در مورد تجاوز و اینکه چجوری بتونید اثباتش کنید ...

اخه میدونی من واقعا پدر مادرم حوری نیستن بتونن پشتم‌باشه خواهر برادی هم‌ندارم کسی هم‌نیس بتونم‌بهش اعتماد کنم‌تنهایی نمیتونستم‌کاری کنم اگ مثلا دختز خاله ای چیزی ب من میگفت این جریانو من‌خودم میتونستم‌با خانوادش صحبت کنم ولی متاسفانه من کسی نداشتم‌و اونقد تو شک بودم ک فکرم ب هیچی نرسید

عزیزم من کاملا درکت می کنم خیلی سخته اما یه چیزی بگم وقتی طرف اشنا باشه عمق فاجعه بیشتر هست به هیچ ع ...

دقیقا همین اتفاق هم برام‌پیش اومد ک بعدش دگ با هیچکس نتونستم حرف بزنم ک اروم تر شم