2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
درک هم‌نمیتونن کنن؟

متاسفانه چون ذهنشون این موضوع رو قبول نمیکنه و پس میزنه، درک هم نمیتونن بکنن. درواقع دوست ندارن درک کنن. مثلا" شما وقتی خودت رو میذاری جای یه انسان نیازمند، درک میکنی چقدر تو عذابه، پس بهش کمک میکنی و دلسوزشی. ولی تو موضوع بحث ما خیلی از اطرافیانت دوس ندارن همذات پنداری کنن و خودشون رو خیالی جای شما ببینن، پس هیچ وقت شما رو درک نمیکنن. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
چطورکنترل کنم

هر وقت توو ذهنت اومد اهمیت نده و ادامه نده به خاطره ش

ولی هر روز یه تایم بذار که مثلا فقط ساعت ۶ تا ۶ و نیم بهش اجازه دارم فکر کنم و ناراحتش باشم

توو اون تایمم میتونی گریه کنی یا هر چی

و به مرور تایمشم کمتر میشه

و حتی دیگه حوصله فکر کردن بهش رو نخواهی داشت

و کلا دیگه میذاریش کنار.

امتحان کن ان شاالله که جواب بده.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اون cBT ک گفتین یعنی چی 

رویکرد درمانیشون cbt باشه . چون درمان بسیارموثری هست برای تجاوز  .درمانگر cbt توشهر خودتون توگوگل سرچ کنیدمیاد براتون. وکلینیکهای معتبر برین ک حتما جواب بده . ورزش و ... همه بعد درمان جواب میدن.

من‌با دوستم‌حرف زدم بعد ک بحثمون شده اینو اومده زد تو سرم بعد یکسال ک از این جریان‌میگذره من تونستم ...

بله متاسفانه نباید به کسی که میشناستت اینو بگی تجربه ثابت کرده غریبه ها ادمای بهتری واسه درد و دلن تو اینجور موارد

من رفتم ولی واقعا چیز مهمی نگفت پشیمون شدم از بقیه مه فک میکنن مقثر منم یا ب یه چشم دگ نگا میکنن

پیش کدوم مشاور اسکلی رفتی که همچین چیزی بهت گفته؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
من که خواهر ندارم ولی دلم برات سوخت خواهر داشتن چقدر خوبه ولی بعضیا قدرشو نمیدون 

من یکی خواهر دارم بهم تجاوز نشده مزاحمت درحد پیشنهاد داشتم بهش گفتم همه جا پر کرده من خرابم ان شالله خدا تقاص کارشو سرش بیاره

حقیقتا تو دردودل دادن اصلا مهارت ندارم ولی حداقلش شنونده خوبی هستم بدون قضاوت بهت نگاه میکنم اگر دلت خواست میتونی درموردش یا هرمشکلی که داری باهام دردودل کنی خواهر قشنگم 🤍

اخه نمدونی من چقد استرس میکشم چقد حالم بده چقد فکرم اشوبه

عزیزم من کاملا درکت می کنم خیلی سخته اما یه چیزی بگم وقتی طرف اشنا باشه عمق فاجعه بیشتر هست به هیچ عنوان پیش فامیل یا اشنا درددل نکن حتی دوستان نزدیکت  به هیچ عنوان

چون نمیدونی بازی ایام چیه گاهی زخم خوب میشه اما اونها که زمانی تصور میکردی دوای زخمت هستن و درد دل کردی زخمت رو باز میکنن و هی نمک می پاشن

ولی نباید این تاپیک رو میدیدم و روز تولدم گریه میکردم

تولدت مبارک 🥺🙂

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

شما‌میتونستید‌جلوش‌وایسید‌ولی‌شما‌‌یکم‌مقاومت‌نکردین‌که‌

اگر‌شما‌واقعا‌نمیزاشتید‌اون‌نمیتونست‌اصلا‌بهتون‌دست‌بزنه

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤