2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست

عزیزم اول از همه دوس دارم بدونی که به عنوان یه دختر و یک زن هیچوقت قضاوتت نمی‌کنم و هیچوقت یه درصدم به این فکر نمیکنم که تو ذره ای مقصر بودی و هیچ اهمیتی به نظر آشناهات یا کسایی که تو رو سرزنش کردن نمیدم و دوست دارم که خودتم هیچ اهمیتی به این حرفا ندی و اینو بدونی که تو این دنیا معمولا حقو به کسی میدن که هیچ حقی نداره چون سرزنش کردن کسی که هیچ گناهی نداره خیلی راحت تر از برخورد و مقابله با مقصر اصلیه و آدما معمولا راه راحت تر رو انتخاب می‌کنن. تو حتی اگر صمیمیتی با اون پست فطرت داشتی یا روی خوش نشون دادی یا باهاش تنها شدی یا هر چیز دیگه ای بازم این باعث نمیشه کسی تو رو سرزنش کنه تو هیچ اشتباهی نکردی حتی اگر اشتباهیم کردی باز اون این حقو نداشته که با زور و بدون خواست تو کاری انجام بده اون هیچ حقی نداشته و به تو ضربه زده و باعث شده تو آسیب ببینی پس هیچوقت هیچ اهمیتی به حرف کسایی که تو رو مقصر می‌کنن نده.به این فکر کن که یه بار ضربه خوردی و یک‌ساله بابتش داری اذیت میشی پس بیشتر از این خودتو اذیت نکن یکی دیگه کار اشتباه کرده غلط کرده ولی تو داری خودتو عذاب میدی اون باید تاوان بده نه تو. پس نذار بیشتر از این اون اتفاق اذیتت کنه و تو رو عقب نگه داره.برو‌ جلو زندگی کن و اجازه نده اشتباه یک‌ نفر دیگه تو رو از لذت زندگی‌ محروم کنه.میدونم خیلی سخته میدونم کار هر کسی نیست می‌دونم تصورشم حتی آدمو از پا درمیاره اما میدونم که تو میتونی‌.همین که تونستی دربارش حرف بزنی اینجا با وجود اینکه احتمال قضاوت شدن و حرف شنیدن از بقیه وجود داشته، یعنی تو دختر قوی ای هستی. زندگی هر روز چیزای جدیدی بهمون یاد میده و اتفاقا تو سختی و اتفاقای بد درسای بهتری میگیریم.اول زندگیته و تازه میخوای قدم تو یه مسیر طولانی بذاری ازت خواهش می‌کنم به هیچ حرفی اعتنا نکنی و قوی باشی و روی آینده و کارایی که دوست داری انجام بدی تمرکز کنی.بعضی وقتا اینکه اطرافیانتو بشناسی بهت کمک می‌کنه دیگه ازشون توقعی نداشته باشی و بتونی رو خودت و مسیرت تمرکز کنی.

ببخش انقدر طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به حرفم گوش کن اون روز یا اون شب رو هی تکرار کن هی به ادمای مختلف بگو البته نه به کسایی که میش ...

من‌با دوستم‌حرف زدم بعد ک بحثمون شده اینو اومده زد تو سرم بعد یکسال ک از این جریان‌میگذره من تونستم با بچه ها اسنجا حرف بزنم سکم اروم شم

با کودک درونت مهربون باش. خودت رو سرزنش نکن، برعکس به خودت مهر بورز. تو اسیب دیدی و احتیاج به حمایت ...

اره واقعا نمیگن یه دختر چطور بخاد جلوی پسر از خودش دفاع کنه انگار یکی اومد بم‌میگ تو چرا کاری نکردی اخه چیکاااار؟

عزیزم اول از همه دوس دارم بدونی که به عنوان یه دختر و یک زن هیچوقت قضاوتت نمی‌کنم و هیچوقت یه درصدم ...

مرسی ک برام وقت گذاشتی واقعا نیاز داشتم‌این حرفا بشنوم

عزیزم . اگه میری مشاوره قطع نکن.  پیش روانشناس cbt برو حتما . اینکه میگن تعریف کن با جزئیات یک قسمت از درمان هست . اونقدر باید برات تکرار بشه ک نسبت ب اون اتفاق استرست بیاد پایین. واینکه در بینش از ریلکسیشن و آرمیدگی استفاده میکنن ک حالت بد نشه . قبلش هم بهت یکسری تکنیک شناختی یاد میدن ک قانعت کنن تو مقصرنبودی واین اتفاق برای هرکسی ممکنه بیفته ک عذاب وجدانت واحساس ضعیف بودنت  رفع بشه و بعدش میرین رو تکنیک های رفتاری وفعال سازیش . ک بتونین جریان راحت زندگی و کارتون رو داشته باشین . فقط حتما پیش مشاور برین ک این استرس تجاوز جزوptsd هست و واقعا روی زندگی و حتی ازدواجتون اثر منفی میزاره. وحتما مشاوره حضوری برین چون تلفنی اون بازخورد مناسب رو نمیگیرین . خودم مشاورم  ولی خوب مشاوره تلفنی رو دراین مورد به هیچ عنوان قبول ندارم.اگه سوالی هم داشتین درخدمتم .

من پست های قبلیتون رو خوندم سال نود نه خودتون اومدین در مورد تجاوز و اینکه چجوری بتونید اثباتش کنید و یا چجوری باهاش مقابله کنید و اجازه ندید این اتفاق بیفته صحبت کردین یعنی تقریبا تو سن پانزده سالگیتون. یعنی براتون از اول با توجه به اتفاقاتی که برا دوستاتون افتاده این یه دغدغه بوده. ولی متاسفانه دوسال بعد اون پست این اتفاق برا خودتون افتاده و کاملا سکوت کردین 😵‍💫 هرچند تو جامعه و فرهنگ ما واقعا سخته سکوت نکردن . ولی حداقل شما ک از قبل نگران این مسأله بودین باید بیشتر حواستون می‌بود ک این شرایط پیش نیاد و حالا بعد این اتفاق حداقل با اون شرایطی ک فرمودین با کتک و به زور بهتون دست درازی شده حداقل باید یه واکنشی به خود اون آقا نشون می‌دادین. چرا دختر جسوری مثل شما باید برا این اتفاق اینقد نابود بشه و اون آقا برا خودش صاف بچرخه و این بلا رو سر بقیه هم بیاره . یکم قوی باش یکم به خودت مسلط باش