2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
آره ، اتاقم قفلش خراب شده نمیتونم برم ولی وسط خونه یه دیوار هست که اون ور مشخص نیست میرم روی اون مبل ...

عزیزم برو کتاب شفای کودک درون رو بخون از گوگل میتونی دانلود کنی خیلی بهت کمک میکنه یک تمرین هایی داره که باعث میشه پذیرفتن و فراموش کردن این اتفاق واست راحت تر باشه،انشالله بهترین ها واسه شما واستاتر اتفاق بیفته❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم بابت تبریک منم خیلی خوشحال شدم از آشناییت و هم صحبتی باهات همچنین امیدوارم توهم توی زندگیت ...

مرسی عزیزم😍😍😍😍😍

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
شما هم فامیل؟؟الهی خیر نبینه از عشقش خیانت ببینه...پس پدر و مادرا کجان؟؟؟یه دختر ۷ساله باید تنها باش ...

اعتماد زیاد… عموم بود و طبقه پایین بود

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

حرفات کاملا درسته  ولی کسی که تجاوز میشه بهش نگرانه میترسه دردشو به کسی بگه  دقیقا واسه ...

دقیقااا فقط نگار ابرو هستن ببین اصلا روحیه این دختر زندس که اصلا به ابرو فک کنه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

عزیزم به حرفم گوش کن اون روز یا اون شب رو هی تکرار کن هی به ادمای مختلف بگو البته نه به کسایی که میشناسنت به کسی که میدونی قرار نیست بعد درد و دل دیگه باهاش صحبت کنی 

مشاورای ۴۰۳۰هم خوبن  

فقط گفتن اون لحظه میتونه از غمت کم کنه  

میدونم سخته ولی راحت میشی

یه نفر که خیلی بهم نزدیک بود این بلا رو سرم آورد و همش جلوی چشممه ممنونم ازت🙂✨

چه تجربه تلخی😔 تو فقط یه کودک مظلوم و بی دفاع بودی. روز تولدت ارزو میکنم یه روزی اونقدر خوشبخت بشی که اون خاطره سیاه از زندگیت پاک بشه🌹

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

چند سالته؟

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
امتحان میکنم

با کودک درونت مهربون باش. خودت رو سرزنش نکن، برعکس به خودت مهر بورز. تو اسیب دیدی و احتیاج به حمایت داری. حالا که کسی نیست کنارت، خودت از خودت حمایت کن. الان سعی نکن که موضوع رو انکار یا فراموش کنی. اگه نیازه گریه کن و با همین دوستای مجازیت درد و دل کن چون گذر از این خاطره وحشتناک زمان میبره. ادما وقتی یه قربانی تجاوز رو میبینن بهش انگ میزنن( لابد خودش خواسته). میدونی چرا؟ چون از نظر روانی از اینکه خودشون یه روزی قربانی تجاوز بشن میترسن، پس تو ذهنشون  میگن نه! برای ما پیش نمیاد، چون ما خودمون رو توشرایط تجاوز اصلا"قرار نمیدیم‌. 

دوستان تجاوز مختص به گروه خاصی نیست. هر ادمی با هر سطح مذهب و سن و هر وضعیت اقتصادی و فرهنگی و هر نوع پوششی ممکنه به دام یک انسان متجاوز بیفته. یاد بگیریم که زود قضاوت نکنیم و حمایتگر ادمهای قربانی باشیم. اگه فرهنگ جامعه اصلاح بشه شاید یه روزی قربانیان سکوت رو بشکنن و متجاوز به سزای عملش برسه. 

اخه اشنا بود من ک خودم نخاستم به زور بود با کتک بود اخه یه پسر دستای یه دختر بگیره کتک بزنه جلو دهنش ...

ببین دختر الان برای گذشته ای ک تو مقصر نیستی تا کی میخای سوگواری کنی؟همین الان بلند شو بگو به خودت قراره بابت این اتفاق تا اخرعمر زجربکشم؟تاکی....باید با خودت کنار بیای همه ادما تو زندگیشون بشکل متفاوت ضربه خودن اگ اون ادم ب جسمت اسیب زد توداری ب روحت اسیب میزنی بلند شو کتاب بخون از خودت و زندگیت لذت ببربا دوستات برو بیرون حالتو خوب کن بهرنحوی که دوسداری بیخیال باش باور کن به ۷۰درصد دخترا تو دوره ای تجاوز شده