2777
2789
عنوان

تجاوز

25385 بازدید | 516 پست

بچه من یکسال پیش بهم تجاوز شد من خودم اصلا نمیخاستم و اصلا هم‌اهل رابطه و اینا نبودم ولی تو این یکسال از همه چی افتادم از درسم افتلدم استرس دارم موادم در حدی ک هیچکاری نمیتونم کنم استرسم ب حد زیادی بالا رفته مامانمم جوری نیست ک منو درک کنه کسی هم ندارم باهاش دردل کنم ولی اصلا نمیتونم حالم خوب کنم همش میترسم حتی وقتی تو خونم همش گریه میکنم بنظرتون چیکار کنم باکی حرف بزنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم ترین کاری که باید بکنی ورزشه!

بخدا پنجاه درصد از مشکلاتت حل میشه

بقیه شم تراپی، کتاب خوندن، فیلم دیدن طبیعت گردی، کلاسای مختلف

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
مهم ترین کاری که باید بکنی ورزشه! بخدا پنجاه درصد از مشکلاتت حل میشه بقیه شم تراپی، کتاب خوندن، فی ...

اخه نمدونی من چقد استرس میکشم چقد حالم بده چقد فکرم اشوبه

ببین باید بری پیش روانشناس...

از آشناهاتون بود؟....
ایشا خدا همچین آدمایی رو به زمین گرم بزنه...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
اخه نمدونی من چقد استرس میکشم چقد حالم بده چقد فکرم اشوبه

عزیزم اولین قدم سخت ترین قدمه

اولین کاری که باید بکنی ورزشه!

دومیش تراپی

سومیش هر چی خودت دوسداری 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃