2777
2789
عنوان

مهریه

175 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من در آستانه ازدواجم و ازدواج دومم هست وتوعقدجداشدم و هیچ رابطه ای رو تجربه نکردم و دلیل جداییم سردمزاجی طرف مقابلم بود

الان که میخوام ازدواج کنم مهریهرو چقدر بگیم میشه راهنماییم کنین؟

من ازینکه دارم میبینم خیلی از دخترا ازدواج دوم شونه اما به دلایل مختلف مجبور میشن جدا شن می ترسم و میگم هیچ تضمینی برای خوشبختی در ازدواج دوم وجود نداره و هر آن ممکنه یه مشکلی پیش بیاد که مجبور شی برای دومین بارهم دست به چنین کاری بزنی

مشاوربهمون گفت میتونین ۱۴ تا سکه بگین با یه چیز دیگه مثلا باحق طلاق اما خانواده من با حق طلاق مخالفن

و خودمم بهش راضی نیستم

بنظرتون چیکار کنم میشه راهنماییم کنین چی در نظر بگیریم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط تو ازدواج دوم پیچیده تره چون هم شما یکبار زخم خوردید و میترسید هم طرف مقابل سخت اعتماد میکنه

چیزی که تو این سایت متوجه شدم معمولا تو ازدواج دوم مهریه زیاد نمیذارن

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فک کنم تو شهر شما خبری از قیمت طلا و دلار ندارن

چرا اتفاقا هست. ولي خب واسمون فرقي نميكنه. هميشه همين بوده.

مثلا خيييلي خيييلي كم داريم كسايي كه هزار و دوهزارتا سكه كنن يا ١١٤ تا مثلا.

اكثرا همه ٥٠٠ تا هستيم.

نه كمتر نه بيشتر

چه تك دختر باشي چه نباشي

واسمون فرقي نداره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

۱۴تا سکه بنظر من معقولانه اس و خوبه بیشتر از اونم میشه بستگی به خودتون دارهولی بهتر ذهنیت مادیاتی در طرف مقابل نسبت به خودتون ایجاد نکنید الان با این قیمت طلا فوقش سالی یه سکه میدن اونم برای هر سکه یکسال صبر کنید در مجموع برای ۱۴تاش میشه ۱۴سال ونه عمر کفاف میده نه صبر