2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
حتما امتحان میکنم بنظدم فکر خوبیه

جواب داد

ماها احتیاج داریم یه در مونو فریاد بزنیم تا راحت شیم

با جزئیات بگیم... جیغ گریه... 

حتما امتحان کن تو ذهنت همه‌ی آدمایی که می‌ترسی بفهمنو بیار،. بترکون کینتو

هیچ جز خودت نمیتونه حالتو خوب کنه حتی بهترین مشاور بری آخرش خودتی.. تا دیر نشده کمک کن نذار غرق بشی وبه خودت بیای ببینی 20. 30سالت شده و بهترین سالای عمرتو به معنی واقعی از دست دادی.. 20تا30 اوج جوونیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دوس دازم پاک شه از ذهنم

پاک نمیشه خودتم میدونی

تبدیل میشه به یه خاطره دور و غیر مهم🙃

خودتو خیلی دوست داشته باش... خودت خیلی گناه داره تنهاست آسیب دیده می‌ترسه از همه حتی از تو

دلت برای خودت خیلی بسوزه کمکش کن بزار اونم طمع جوونی وشادی بچشه... 🥺🥺🥺😭

چند سالش بود؟ببین به نظرم پسربچه ها وحتی دخترا تو یه سنی کنجکاوی جنسی دارن و مقصر مادره که دخترشو پی ...

17 یا 18

نمیدونم دیگه ولی زد زندگی منو خراب کرد آخه کدوم آدمی با همخونش اینکارو میکنه

وقتی بهشون میخای راهکاری بدی واسه سبک شدن بعصی هاانقدر درکشون پایینه فکرمیکنن داری سواستفاده میکنی

ممنون ولی  همین که توسایت زنونه نمیتونیم راحت باشیم از شما آقایون خودش یه جور تجاوز حریم شخصیه

حتی اینم درکشو ندارین

پاک نمیشه خودتم میدونی تبدیل میشه به یه خاطره دور و غیر مهم🙃 خودتو خیلی دوست داشته باش... خودت خی ...

اینجور میگی گریم‌میگیره میدونی انگار تو ناخوداگاهم یادش میوفته یاد شبایی ک تا صب گریه میگردم

اینجور میگی گریم‌میگیره میدونی انگار تو ناخوداگاهم یادش میوفته یاد شبایی ک تا صب گریه میگردم

دقیقا

بریز بیرون.. استفراغ کن... یادته فیلم آتش بسو؟ 

اونجا که گلزار رو تخته با کودک درونش حرف زد گریه کرد؟ 

دقیقا منظورم همین حالته... چطوری بعد استفراغ احساس سبکی داری.. بعد این که بترکی همین حسو داری

دقیقا بریز بیرون.. استفراغ کن... یادته فیلم آتش بسو؟  اونجا که گلزار رو تخته با کودک درونش حر ...

واقعا هم امشب ک حرف زدم اینجا بعضیا خیلی درکم کردم‌حرفای قشنگ‌زدن الان خالم خیلی بهتر شده انگار غم دنیا رو شونم بود مرسی ک بعضیا انقد خوبن از صمبم قلب ارزو دارم هیچکس هیچ اتفاق بدی براش نیوفته و هرکس این اتفاق براش بیوفته حالش بهتر شه و روزای خوبی تجربه کنه

شرمنده من اطلاعی از زنونه بودن سایت نداشتم دیدم چندتا دیگه پسربهت کامنت گذاشتن خواستم از تجربه روان ...

ممنون از درکتون

اینجا سایت زنان زایمان... بعضی از خانوماهم درددل میکنن

لطفا به هم جنساتونم بگین توسایت... 

ماخانوما اینجا سوالای زنونه میپرسیم از هم.. کاملا زنونه

ولی همیشه باید مراعات مردار کنیم که یابااسم زن اینجان یا... میدونید خیلی سخته... احساس بی امنی میده... 

ممنون که باشعورید... لطف کنید نیاید دیگه... فکرکنید خواهرخودتون اینجاست نمیخواید یه مرد حرفاوسولای خصوصیش بخونه

اره

درکت میکنم

تنها راحش همینه که بهت گفتم... 

از الان شروع کن برو جلو اینه به خودت نگاه کن ببین چقدر جوونی.. خشگلی... خودتو بغل کن بزار تو بغل خودت آروم بشی

تو الان به خودت احتیاج داری

اره میگن مقصر خودتی ابرومونو بردی مسفردا چیکار کنیم یکی بفهمه چی میشه و اینجور حالم از خودم بهم میخو ...

اونوقت شما باید چه کار میکردی ک این اتفاق نیفته و کاری نکردی؟؟نمیدونم طرف چه نسبتی باهات داره..من بودم دلم میخواست یه کاری کنم بدون اینکه بفهمه منم.مثلا اگه نامزد کرد شماره دختره رو گیر بیارم به صورت ناشناس بهش زنگ بزنم بگم چه کار کرده..رو ماشینش خط خطی کنم خلاصه هر کاری به ذهنم بیاد

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖