2789
عنوان

پروف جدیدم

958 بازدید | 12 پست

قشنگ شخصیت خودمه پروف قبلیم خیلی شیک بود اینی که الان گذاشتم دقیقا کودک درونمه و تو همه عکسامم قیافه مو اینجوری میکردم بچه بودم😂

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم🥹😘تو رو خدا دعا کنید انشالله تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم 😭

حتما عزیزم❤️

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه

اوخوداااا چ ناززه😂قبلی آره خیلی شیک و باکلاس بود💅🏻✨اینممم خیلی قشنگه😂🤌🏻

بوس بهت نانازی 😘❤️

اره مجبور بودم باکلااااس رفتار کنم 🤭🤣

من دلم میخوادراننده مورد علاقم رو بزارم ولی یه بار که گذاشتم توی یه تاپیک بودم بهم گفتن پرنسس خجالت ...

ولشون کن بابا هرچی دلت میخواد بزار قشنگم به من میگفتن تو فیکی چون پروفت شیکه 🤣🤣🤣

ولشون کن بابا هرچی دلت میخواد بزار قشنگم به من میگفتن تو فیکی چون پروفت شیکه 🤣🤣🤣

از پروف قبلیت خیلی خوشم میومد عکس هم گرفته نمیشد بدم گوگل ببینم کدوم بازیگره😭😂

الان میرم میکنمش مکس ایشالا بهم نمیگن مرد🤣

All men expect gentlemen 🚮.Sure I'm a feminist 🛐🦌

از پروف قبلیت خیلی خوشم میومد عکس هم گرفته نمیشد بدم گوگل ببینم کدوم بازیگره😭😂الان میرم میکنمش مکس ...

اره خودمم دوسش داشتم ولی یکی گفت از پروفت معلومه فیکی و نوجوونی هستی که شخصیت خیالیشو میگه اخه نیست تو همه تاپیک هام دارم از خوشبختیام میگم 🤣🤣🤣

شخصیت آنا کارنینا بود که از بچگی عاشقش بودم بازیگرشم کیرا نایتلی بود

اره بابا بزار دنیا دوروزه

اره خودمم دوسش داشتم ولی یکی گفت از پروفت معلومه فیکی و نوجوونی هستی که شخصیت خیالیشو میگه اخه نیست ...

باید اینجا بدبخت باشی خوشبختی موشبختی نداریم

ممنونم خوشگله

All men expect gentlemen 🚮.Sure I'm a feminist 🛐🦌

باید اینجا بدبخت باشی خوشبختی موشبختی نداریمممنونم خوشگله

بوس بهت ❤️