sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 7122 عنوان پروف جدیدم 1123 بازدید | 12 پست قشنگ شخصیت خودمه پروف قبلیم خیلی شیک بود اینی که الان گذاشتم دقیقا کودک درونمه و تو همه عکسامم قیافه مو اینجوری میکردم بچه بودم😂 معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه) 1404/12/03 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الله_یارم_باش عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 12100 عزیزم🥹😘تو رو خدا دعا کنید انشالله تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم 😭
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 10039 اوخوداااا چ ناززه😂قبلی آره خیلی شیک و باکلاس بود💅🏻✨اینممم خیلی قشنگه😂🤌🏻
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 7122 عزیزم🥹😘تو رو خدا دعا کنید انشالله تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم 😭 حتما عزیزم❤️ معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 7122 اوخوداااا چ ناززه😂قبلی آره خیلی شیک و باکلاس بود💅🏻✨اینممم خیلی قشنگه😂🤌🏻 بوس بهت نانازی 😘❤️اره مجبور بودم باکلااااس رفتار کنم 🤭🤣 معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)
stars_in_your_eyes عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3109 من دلم میخوادراننده مورد علاقم رو بزارم ولی یه بار که گذاشتم توی یه تاپیک بودم بهم گفتن پرنسس خجالت نمیکیشی توی تاپیک زنونه میای مردا هم مرد قدیم:(( All men expect gentlemen 🚮.Sure I'm a feminist 🛐🦌
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 10039 بوس بهت نانازی 😘❤️اره مجبور بودم باکلااااس رفتار کنم 🤭🤣 ❤️❤️🧸
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 7122 من دلم میخوادراننده مورد علاقم رو بزارم ولی یه بار که گذاشتم توی یه تاپیک بودم بهم گفتن پرنسس خجالت ... ولشون کن بابا هرچی دلت میخواد بزار قشنگم به من میگفتن تو فیکی چون پروفت شیکه 🤣🤣🤣 معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)
stars_in_your_eyes عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3109 ولشون کن بابا هرچی دلت میخواد بزار قشنگم به من میگفتن تو فیکی چون پروفت شیکه 🤣🤣🤣 از پروف قبلیت خیلی خوشم میومد عکس هم گرفته نمیشد بدم گوگل ببینم کدوم بازیگره😭😂الان میرم میکنمش مکس ایشالا بهم نمیگن مرد🤣 All men expect gentlemen 🚮.Sure I'm a feminist 🛐🦌
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 7122 از پروف قبلیت خیلی خوشم میومد عکس هم گرفته نمیشد بدم گوگل ببینم کدوم بازیگره😭😂الان میرم میکنمش مکس ... اره خودمم دوسش داشتم ولی یکی گفت از پروفت معلومه فیکی و نوجوونی هستی که شخصیت خیالیشو میگه اخه نیست تو همه تاپیک هام دارم از خوشبختیام میگم 🤣🤣🤣شخصیت آنا کارنینا بود که از بچگی عاشقش بودم بازیگرشم کیرا نایتلی بود اره بابا بزار دنیا دوروزه معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)
stars_in_your_eyes عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3109 اره خودمم دوسش داشتم ولی یکی گفت از پروفت معلومه فیکی و نوجوونی هستی که شخصیت خیالیشو میگه اخه نیست ... باید اینجا بدبخت باشی خوشبختی موشبختی نداریمممنونم خوشگله All men expect gentlemen 🚮.Sure I'm a feminist 🛐🦌
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 7122 باید اینجا بدبخت باشی خوشبختی موشبختی نداریمممنونم خوشگله بوس بهت ❤️ معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)