2777
2789
عنوان

پروف جدیدم

1 بازدید | 12 پست

قشنگ شخصیت خودمه پروف قبلیم خیلی شیک بود اینی که الان گذاشتم دقیقا کودک درونمه و تو همه عکسامم قیافه مو اینجوری میکردم بچه بودم😂

architect,فاقد سلامت روان 🦢 ✝️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوخوداااا چ ناززه😂قبلی آره خیلی شیک و باکلاس بود💅🏻✨اینممم خیلی قشنگه😂🤌🏻

بوس بهت نانازی 😘❤️

اره مجبور بودم باکلااااس رفتار کنم 🤭🤣

من دلم میخوادراننده مورد علاقم رو بزارم ولی یه بار که گذاشتم توی یه تاپیک بودم بهم گفتن پرنسس خجالت نمیکیشی توی تاپیک زنونه میای مردا هم مرد قدیم:((

Ten out of ten you're killin' it girl all without a man you killin' it girl

من دلم میخوادراننده مورد علاقم رو بزارم ولی یه بار که گذاشتم توی یه تاپیک بودم بهم گفتن پرنسس خجالت ...

ولشون کن بابا هرچی دلت میخواد بزار قشنگم به من میگفتن تو فیکی چون پروفت شیکه 🤣🤣🤣

ولشون کن بابا هرچی دلت میخواد بزار قشنگم به من میگفتن تو فیکی چون پروفت شیکه 🤣🤣🤣

از پروف قبلیت خیلی خوشم میومد عکس هم گرفته نمیشد بدم گوگل ببینم کدوم بازیگره😭😂

الان میرم میکنمش مکس ایشالا بهم نمیگن مرد🤣

از پروف قبلیت خیلی خوشم میومد عکس هم گرفته نمیشد بدم گوگل ببینم کدوم بازیگره😭😂الان میرم میکنمش مکس ...

اره خودمم دوسش داشتم ولی یکی گفت از پروفت معلومه فیکی و نوجوونی هستی که شخصیت خیالیشو میگه اخه نیست تو همه تاپیک هام دارم از خوشبختیام میگم 🤣🤣🤣

شخصیت آنا کارنینا بود که از بچگی عاشقش بودم بازیگرشم کیرا نایتلی بود

اره بابا بزار دنیا دوروزه

اره خودمم دوسش داشتم ولی یکی گفت از پروفت معلومه فیکی و نوجوونی هستی که شخصیت خیالیشو میگه اخه نیست ...

باید اینجا بدبخت باشی خوشبختی موشبختی نداریم

ممنونم خوشگله