sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3047 عنوان پروف جدیدم 109 بازدید | 12 پست قشنگ شخصیت خودمه پروف قبلیم خیلی شیک بود اینی که الان گذاشتم دقیقا کودک درونمه و تو همه عکسامم قیافه مو اینجوری میکردم بچه بودم😂 architect,فاقد سلامت روان 🦢 ✝️ 1404/12/03 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الله_یارم_باش عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 11706 عزیزم🥹😘تو رو خدا دعا کنید انشالله تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم 😭
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 10067 اوخوداااا چ ناززه😂قبلی آره خیلی شیک و باکلاس بود💅🏻✨اینممم خیلی قشنگه😂🤌🏻 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3047 عزیزم🥹😘تو رو خدا دعا کنید انشالله تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم 😭 حتما عزیزم❤️ architect,فاقد سلامت روان 🦢 ✝️
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3047 اوخوداااا چ ناززه😂قبلی آره خیلی شیک و باکلاس بود💅🏻✨اینممم خیلی قشنگه😂🤌🏻 بوس بهت نانازی 😘❤️اره مجبور بودم باکلااااس رفتار کنم 🤭🤣 architect,فاقد سلامت روان 🦢 ✝️
stars_in_your_eyes عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 2723 من دلم میخوادراننده مورد علاقم رو بزارم ولی یه بار که گذاشتم توی یه تاپیک بودم بهم گفتن پرنسس خجالت نمیکیشی توی تاپیک زنونه میای مردا هم مرد قدیم:(( Ten out of ten you're killin' it girl all without a man you killin' it girl
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 10067 بوس بهت نانازی 😘❤️اره مجبور بودم باکلااااس رفتار کنم 🤭🤣 ❤️❤️🧸 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3047 من دلم میخوادراننده مورد علاقم رو بزارم ولی یه بار که گذاشتم توی یه تاپیک بودم بهم گفتن پرنسس خجالت ... ولشون کن بابا هرچی دلت میخواد بزار قشنگم به من میگفتن تو فیکی چون پروفت شیکه 🤣🤣🤣 architect,فاقد سلامت روان 🦢 ✝️
stars_in_your_eyes عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 2723 ولشون کن بابا هرچی دلت میخواد بزار قشنگم به من میگفتن تو فیکی چون پروفت شیکه 🤣🤣🤣 از پروف قبلیت خیلی خوشم میومد عکس هم گرفته نمیشد بدم گوگل ببینم کدوم بازیگره😭😂الان میرم میکنمش مکس ایشالا بهم نمیگن مرد🤣 Ten out of ten you're killin' it girl all without a man you killin' it girl
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3047 از پروف قبلیت خیلی خوشم میومد عکس هم گرفته نمیشد بدم گوگل ببینم کدوم بازیگره😭😂الان میرم میکنمش مکس ... اره خودمم دوسش داشتم ولی یکی گفت از پروفت معلومه فیکی و نوجوونی هستی که شخصیت خیالیشو میگه اخه نیست تو همه تاپیک هام دارم از خوشبختیام میگم 🤣🤣🤣شخصیت آنا کارنینا بود که از بچگی عاشقش بودم بازیگرشم کیرا نایتلی بود اره بابا بزار دنیا دوروزه architect,فاقد سلامت روان 🦢 ✝️
stars_in_your_eyes عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 2723 اره خودمم دوسش داشتم ولی یکی گفت از پروفت معلومه فیکی و نوجوونی هستی که شخصیت خیالیشو میگه اخه نیست ... باید اینجا بدبخت باشی خوشبختی موشبختی نداریمممنونم خوشگله Ten out of ten you're killin' it girl all without a man you killin' it girl
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3047 باید اینجا بدبخت باشی خوشبختی موشبختی نداریمممنونم خوشگله بوس بهت ❤️ architect,فاقد سلامت روان 🦢 ✝️