2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
شماهم میش اومد براتون💔

ن..

ولی برای عزیزترین و نزدیکترینم (ابجیم)پیش اومد..

💔

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
همون همسن سال خودمی فقط بهت بگم تازه اولشه من دوست صمیمیم ببین صمیمیییی کلی پشتم حرف زد با یکی از دو ...

الهی برات بمیرم چجوری بخشیدیش؟باهاش قطع رابطه کن اینا از صدتا دشمن بدترن.یعنی اگه به خانوادت میگفتی تو رو مقصر میکردن؟من باشم از این میترسم ک بابام خون به پا کنه یه اتفاق بدتر بیفته

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم.. عب نداره..گریه کن..گریه همیشه ضعف نیس..گریه گاهی برای اینه ک ادم ی مدت خیلی طول ...

حرفات حال آدمو بهتر میکنه و آرامش میده بهم

چه بخوام یا نخوام باید به این زندگی ادامه بدم با غصه خوردنم چیزی درست نمیشه

مرسی از همتون ک باهام‌حرف زدین خیلی احساس سبک بودن میکنم خیلس حالم بهتر شده:)کل این یکسال مثل یه بغض ...

خداروشکر..🤲❤❤❤❤❤

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
الهی برات بمیرم چجوری بخشیدیش؟باهاش قطع رابطه کن اینا از صدتا دشمن بدترن.یعنی اگه به خانوادت میگفتی ...

اره میگن مقصر خودتی ابرومونو بردی مسفردا چیکار کنیم یکی بفهمه چی میشه و اینجور حالم از خودم بهم میخوره

درسته تجاوز دردناکه  اما فرهنگ ما بده  بکارت رو ملاک پاکی دختر میدونن  میدونی چرا ...

آدم نباید با مردی ک چنین ازمایشی بخواد ازدواج کنه تو این دوره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
حرفات حال آدمو بهتر میکنه و آرامش میده بهم چه بخوام یا نخوام باید به این زندگی ادامه بدم با غصه خور ...

خوشحالم ک اروم میشی..

الهی ک همیشه اروم باشی❤❤