2821
2789

تو‌گوشی خودت سیو کن برو‌تو تلگرام نمیدونم روبیکا هر جا چک کن ببین ب اسم کیه تو تلکرام میتونی سیو کنی بعد بری داخل چتش بهد بزنی خذف مخاطب میزنه ب اسم کیع 

تو‌گوشی خودت سیو کن برو‌تو تلگرام نمیدونم روبیکا هر جا چک کن ببین ب اسم کیه تو تلکرام میتونی سیو کنی ...

بله کاملا میدونم به اسم کیه و از جای موثق شماره رو گیر آوردم میخواستم ببینم ایا شوهرم سیوش داره یا نه که دیدم سیو نداشت

شماره ۹۱۲ خط اصلی هست حالا نمیدونم اون خانم رو با شماره دیگری سیو داره یا نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله کاملا میدونم به اسم کیه و از جای موثق شماره رو گیر آوردم میخواستم ببینم ایا شوهرم سیوش داره یا ن ...

معمولا سیو نمیکنن خوب 

سیو هم بکنن با اسم‌دوستاشون یا دوستی ک زیاد زنک میزنه بهش سیو می‌کنه 

معمولا سیو نمیکنن خوب  سیو هم بکنن با اسم‌دوستاشون یا دوستی ک زیاد زنک میزنه بهش سیو می‌کنه&nb ...

درسته ولی وقتی کامل شماره گیری بشه به هر اسمی سیو کرده باشه باید نشون داده بشه اما به هیچ اسمی سیو نبود

درسته ولی وقتی کامل شماره گیری بشه به هر اسمی سیو کرده باشه باید نشون داده بشه اما به هیچ اسمی سیو ن ...

پس سیو نکردن یا هم ارتباطی ندارن با این خانومی ک میگی چون بعید میدونم بخواد شماره حفظ کنه تو لوگ گوشیش نگاه کن نیست تماسی ازش یا هم تو مسدود شده ها بگرد 

پس سیو نکردن یا هم ارتباطی ندارن با این خانومی ک میگی چون بعید میدونم بخواد شماره حفظ کنه تو لوگ گوش ...

راستش اصلا به گوشیش دسترسی ندارم فیس ایدی داره

امشبم چون برای چند دقیقه گوشیشو داد دستم که با مامانش صحبت کنم بعد از اینکه قطع کردم سریع شماره رو زدم دیدم اصلا سیو نیست فکر کنم خودشم متوجه شد

تو مسدود شده ها نیست اما شماره خیلی رنده نمیدونم حالا چون شماره راحته سیو نکرده از حفظ میگیره و یا واقعا ارتباطی ندارن!

تا مطمئن نشدی با شک دلتو چرک نکن 

متاسفانه خیلی حساس شدم و فکرم تا خیلی جاها میره که حتی خودم متعجب میشم🤦‍♀️

بخاطر اتفاقی که یک ماهه پیش افتاد که شایدم سهوا بود اینطور دلچرکین و حساس شدم و از تغییر رفتار همسرم که نمیدونم ناشی از فشار کاریه یا...!

چیزی جز اعصاب خوردی و جنگ ودعوا نصیبت نمیشه واگذارش کن به خدا 

درسته عزیزم ابرازش چیزی جز انکار و جنگ و دعوا نداره چون منطقی درمیون نیست از طرف آقایون اما خودم خیلی درونم ازرده ست و خودخوری میکنم به تنهایی بار سختی رو به دوش میکشم انگار بلاتکلیفم و منتظر یه اتفاق...😔

متاسفانه خیلی حساس شدم و فکرم تا خیلی جاها میره که حتی خودم متعجب میشم🤦‍♀️ بخاطر اتفاقی که یک ماهه ...

نمیدونم ولی ما خانوما حس میکنیم ایقد دنبالش میگیریم بعد میفهمیم عه الکی نبوده حسمون بعد دلمون دیگ چرک میشه اینقد ک حالمون از شوهرمون بهم میخوره دیگ اگ کاریم نکنه باز شک داریم بهش تا اخر عمر 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش