2821
2789
عجب...😳 واقعا اینا دیگه انسان نیستن واقعا هدفشون چیه پست فطرتا در اکثر موارد هم میدونن طرف متاهله ...

میخواستم برم مادرش قسمم داد نرم خودشم کلی التماسم کرد ک پشیمونه و کار خاصی نکردم و اون خانومه پیگیر بوده و این حرفا ۴ماه تمام دعوا داشتیم حتی شب عیدم مامانش سعی کرد اروممون کنه ولی باز دعوا کردیم تازه وند ماه اروم شدم ولی هنوز دلم چرکه بیرون میره دلم چرک میشه گوشی دست میگیره دلم چرکه با این ک گوشیش دم دستمه در اختیارمه ولی دیگ مث اول نمیشم دل چرک شدم ازش بد ضربه خوردم اعتماد ب نفسم خراب شده این چند ماهی ک اروم شدم میرم باشگاه ک بادم بره یکم روحیم بهتر شده 

همین دیگه همیشه هم دنبال اینجور ادما میرن که از زن خودشون صد پله پایینتره😞 انگار جادو میشن اخه با ...

صددر صد ..زنای این مدلی هدف دیگه ای ندارن فقط دنبال یه نفر هستن که از نظر مالی ساپورتشون کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میخواستم برم مادرش قسمم داد نرم خودشم کلی التماسم کرد ک پشیمونه و کار خاصی نکردم و اون خانومه پیگیر ...

کاملا حق داری عزیز دلم میفهممت اعتماد چندین و چند ساله ادم یک شبه به باد میره و دیگه هیچوقتم ترمیم نمیشه انگار یه گوشه از ذهن تا همیشه باقی میمونه و با هر حرکت و اقدامی میاد جلو چشم... خدارو شکر مراحل اولیه متوجه شدی و همسرتون هم پی به اشتباهش برد و به زندگی ادامه دادید ایشالا درست میشه و دوباره خودش رو به شما اثبات میکنه زمان میبره اما شدنیه همین که باشگاه میری و برای حال خوبت تلاش میکنی نشون میده همه چیز رو به روال مثبته امیدوارم در کنار هم لحظات خوشی رو تجربه کنید...

میتونم بپرسم قبل از اینکه جریان رو بفهمی ایا متوجه تغییر رفتار یا حالات مشکوکی از همسرت شده بودی؟

عزیزم امیدوارم شکت کاملا بی دلیل باشه و بتونی با خیال راحت زندگی بکنی🌷 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
کاملا حق داری عزیز دلم میفهممت اعتماد چندین و چند ساله ادم یک شبه به باد میره و دیگه هیچوقتم ترمیم ن ...

من گوشیش قبلا میزاشت رو عسلی بعد دیدم زیر سرش میزاری همین ک نزدیک میشم واکنش نشون میداد میترسید گوشی رو بردارم بیشتر سعی میکرد تو چشام نگاه نکنه میرفت تو اتاق در و قفل میکرد من شب ولنتاین ی اتفاقی افتاد دیدم ی چی درست نیست پی گیری کردم گوشیش ب دستم رسید همه چی رو چک کردم تمام شماره ها تا اخر پیدا شد یهویی دیدم شمارش دستمه 

عزیزم امیدوارم شکت کاملا بی دلیل باشه و بتونی با خیال راحت زندگی بکنی🌷 

ممنونم عزیزم امیدوارم... چون واقعا شکی که به جون ادم میفته نفسگیره🤦‍♀️ همش با خودم میگم ای کاش یک ماه پیش اون تماس لعنتی رو نمیشنیدم زندگیم بعد از اون تماس یه شکل دیگه شده😥

من گوشیش قبلا میزاشت رو عسلی بعد دیدم زیر سرش میزاری همین ک نزدیک میشم واکنش نشون میداد میترسید گوشی ...

یعنی گوشیش رمز یا فیس ایدی نداشته؟

ببخشید که سوال میکنم از نظر رابطه زناشویی چطور تغییری حاصل شده بود؟

به شما تو ا‌ون مدت محبت میکرد؟ دیر میومد خونه یا تماس مشکوکی داشت؟

ممنونم عزیزم امیدوارم... چون واقعا شکی که به جون ادم میفته نفسگیره🤦‍♀️ همش با خودم میگم ای کاش یک م ...

میفهمتت عزیزم ایشالله زودتر آرامش برمیگرده ب زندگیت . اگرم چیزی بود خدای نکرده قبلش ببین علنیش کنی میتونی بری یا باید بمونی و زجر بکشی. اگر موندنی بودی ب روی خودت نیار تا حداقل آرامش تون حفظ بشه کلا از خونه فراری نشه. 

البته چیزی نیست راحت برو بخواب گلم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
میفهمتت عزیزم ایشالله زودتر آرامش برمیگرده ب زندگیت . اگرم چیزی بود خدای نکرده قبلش ببین علنیش کنی م ...

ممنون از همدلیت قربونت برم

واقعا این روزا به ارامش نیاز دارم امیدوارم همیشه دلشاد و پیروز باشی دوست عزیز

یعنی گوشیش رمز یا فیس ایدی نداشته؟ ببخشید که سوال میکنم از نظر رابطه زناشویی چطور تغییری حاصل شده ب ...

محبت میکرد 

ولی مشکوک هم بود 

خیلی اصرار داشت من برم بیرون 

یا تو اتاق ک بود صداشو یواش میشنیدم 

شماره ب اسم دوستش بود حواب نمیداد شماره رو 

ی وقتایی انگار حس گناه داشت تو‌چشام نگاه نمیکرد قبلش رمز داشت بعد رمز گزاشت ولی این شماره رو تو کوشی سادش پیدا کردم  

بعد من تو خونه چیزا مشکوکی پیدا کردم ک همشو میزد گردن دوستش همینا شد شک و یقین دیگ بعد ۶سال میفهمم وقتی دروغ میگه چ شکلی میشه 

محبت میکرد  ولی مشکوک هم بود  خیلی اصرار داشت من برم بیرون  یا تو اتاق ک بود صداشو ...

درسته حتی لحن صحبت و صداشون و اون حالت نگرانی چشما کاملا مشهوده و ادم متوجه میشه

شوهر من جدیدا روزای تعطیل اگه بیرون بره چیزی بخره حتی اگه نزدیک هم باشه کلی طول میکشه! بعد زنگ میزنم میببنم اشغاله میگه داشتم با مشتری یا با مامانم حرف میزدم!

دوبار این اتفاق افتاد یکبار که بیرون بودیم گفت برو داخل پاساژ یه دوری بزن تا من پارک کنم بیام!

2824
2823
2791
2779
2792