2821
2789
معمولا طرف مقابل انکار میکنن شما چطور یقین پیدا کردید؟

گفتم ک دختره خیلی تلاش میکرد من برم با مادرش همش دنبال این بود ابرو‌شوهرم ببره دیگ تلنی شده بود برا همه  بعدم شوهرم سری پشیمون شد فهمید اشتباه داره مبکنه و زندگیش در خطره

گفتم ک دختره خیلی تلاش میکرد من برم با مادرش همش دنبال این بود ابرو‌شوهرم ببره دیگ تلنی شده بود برا ...

عجب بی وجدانای کثیفی بودن🤦‍♀️

یعنی شما خط گرفتید بهش زنگ زدید خیلی راحت دختره علنی کرد نیت شومش رو؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عجب بی وجدانای کثیفی بودن🤦‍♀️ یعنی شما خط گرفتید بهش زنگ زدید خیلی راحت دختره علنی کرد نیت شومش رو ...

اره تا گفتم گفت اره بعدم هر اتیش منو بیشتر میکرد هی زنگ نیزد ب دورغ میگفت ۴ساله شوهرت خودش اومده شوهرت شتاسنامه اورده ک مجرده نشون مامانم داده اینا رو ب شوهرم گفتم هنگ کرد فهمید دوختره نقشع دارع زندگیمو خراب کنه برا همین وا داد ک این چیزا نبوده دروغ میگه ابروشو داره میبره چون کل خانواده خودش میفهمیدندخیانت کرده مادر دختره هی ب برادرش زنگ میزد ک برادرت دنبال دخترمه ول کن دخترم نیست در صورتی ک وقتی ک من فهمیدم دیگ شوهرم گوشیشو گزاشت پیش من دیگ اصلا سمت گوشی نمیرفت میترسید من ولش کنم برم هی میگفت اشتباه کردم من نمیخواستم اینجوری بشه دختره خودش پیام میداده ک بدون تو نمیتونم من محل نمیدادم اون هی هر چند وقت پیام میداده این چند وقتم ک جوابش داده بود تقصیر دوستا مجردش بوده هی میگفتن بیا دوست شو ما جا و مکان داریم و اگ اینو نمیخوای کسی هست با پول بیاد این حرفا اگ دوست ناحوری داره از زندگیت دورشون کن من تمام دوستا محردشو دور کردم ازش  دیگ خودشم سمتشون نمیره 

اره تا گفتم گفت اره بعدم هر اتیش منو بیشتر میکرد هی زنگ نیزد ب دورغ میگفت ۴ساله شوهرت خودش اومده شوه ...

وای چقدر شارلاتان بودن اونا😔خدارو شکر که همسرتون متوجه شدن که دارن تو دور باطل میفتن و سریع برگشتن هرچند برای شما روزهای سختی بوده... چقدر جامعه خراب شده واقعا گرگ زیاده ادما خودشون باید حواسشون به زندگیشون باشه 

بله متاسفانه این دوستان مجرد چون خودشون اصلا پایبند به اصول و اخلاقیات نیستن و به نوعی حتی حسادت هم دارن به زندگی کسی که خوبه سعی میکنن طرف رو از راه به در کنن

متاسفانه اطراف همسرم دوست مجرد زیاده که تاثیرات منفی دارن هرچی هم میگم گوشش بدهکار نیست که حذفشون کنه🤦‍♀️

تازه براش خیلی چیزا عادی شده قبلا اینطور نبود با اینا گشته چشم و گوشش باز شده

فقط نمیدونم چطوری باید متوجه بشم ایا ارتباطی بین خانمی که بهش شک دارم با همسرم هست یا نه!؟

تا الان شماره اش که سیو نبود مگه اینکه جفتشون خط جدا داشته باشن

اگه هم گوشی دومی در کار باشه احتمال زیاد تو ماشینه چون تو خونه چیزی نیست

وای چقدر شارلاتان بودن اونا😔خدارو شکر که همسرتون متوجه شدن که دارن تو دور باطل میفتن و سریع برگشتن ...

منم هر چی پیش میومد از دوستاش بود اخر خودم دست ب کار شدم گفتم جهنم ناراحت بشه ی کاری کردم بفهمن دیگ پیداشون نشه دیگ بلد بلد حرف میزدم یا کاری میکردم بفهمن راضی نیستم میان 

کاش خانوما پشت هم بودن خونه زندگی کسی رو خراب نمیکردن هم جنس باید دل رحم باشه ک متاسفانه دنیا خراب ش ...

دقیقا همینطوره افسوس که پشت هم نیستن بیشتر مقابل همن 

مردا هم که طبیعتشون تنوع طلبه وقتی در معرض چنین ادمای چیپی قرار میگیرن فوری عنان و اختیار از دست میدن

خدا لعنتشون کنه این زنای خونه خراب کن رو بیشتر هم به دلایل اقتصادی دست به چنین خبطایی میزنن

2824
2823
2791
2779
2792