2821
2789
نمیدونم ولی ما خانوما حس میکنیم ایقد دنبالش میگیریم بعد میفهمیم عه الکی نبوده حسمون بعد دلمون دیگ چر ...

دقیقا عزیزم همون حس وقتی به دل ادم میفته انگار سلسله وار اتفاق و نشونه جلوی پای ادم قرار میگیره تا پازل تکمیل بشه

گاهی هم پوچ میشه اما به قول شما تا ابد اون حس بد همراه ادم هست

دقیقا عزیزم همون حس وقتی به دل ادم میفته انگار سلسله وار اتفاق و نشونه جلوی پای ادم قرار میگیره تا پ ...

اره تو زندگیتو نجات میدی ولی دیگ دل و‌روحت اینجا نیست چون زخم خوردی  ...گاهی میگم کاش هیچ وقت حس نمیگردم بهم خیانت شده شاید راحت تر الان زندگی میکردم ولی ایقد حساس قوی بود ک تا تهش دنبال کردم وقتی چیزی باشه همه‌چی‌و میشه اگ رو نشود دیگ دنبالشو نگیر تا ارامش داشته باشی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درسته عزیزم ابرازش چیزی جز انکار و جنگ و دعوا نداره چون منطقی درمیون نیست از طرف آقایون اما خودم خیل ...

میدونم حس خیلی بدیه دوستم داشت زندگیشو میکرد شوهرشم خوب وسربراه..  از روی کنجکاوی اومد روبیکای همسرشو هک کرد گندش درومد که شوهرش  بایکی در ارتباطه الان زندگیش جهنم شده یه جوری اشک میریزه که جیگر آدم کباب میشه همش میگم کاش هیچوقت نمیفهمید..

میدونم حس خیلی بدیه دوستم داشت زندگیشو میکرد شوهرشم خوب وسربراه..  از روی کنجکاوی اومد روبیکای ...

حق داره والا تو داری اروم زندگی میکنی سرت تو کار خودته فک میکنی بهتر از شوهرت نیست بعد  گند میکشه ب همه چیت یهو‌بت هایی  ک‌ ساختی ازش میکشنه از خودت و بقیه خجالت میکشن تو کاری نکردی ها ولی تو‌خجالت میکشی ک چی کم گزاشتی چیت کافی نبوده ک رفته جایی دیگ 

اره تو زندگیتو نجات میدی ولی دیگ دل و‌روحت اینجا نیست چون زخم خوردی  ...گاهی میگم کاش هیچ وقت ح ...

ببخشید که میپرسم عزیزم جسارت نباشه شما هم چنین تجربه ای داشتید و ایا حستون درست بوده؟

بله از امشب انگار کمی خیالم راحت شد چون یک ماهه به شدت روح و جسمم درگیر شده و اصلا خواب ندارم شبانه روز در این فکرم و نمیتونم تمرکز کنم حتی... دیگه از این به بعد هر چیزی هم باشه ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه و کائنات یجوری رو میکنن با نشونه های مختلف دیگه سپردم به زمان...

ببخشید که میپرسم عزیزم جسارت نباشه شما هم چنین تجربه ای داشتید و ایا حستون درست بوده؟ بله از امشب ا ...

اره تحربه اش  داشتم دقیقا حسش کردم ی‌هفته نشد فهمیدم انگار خدا میچید جلوم خدا خواست اینی ک همیشه کوشیش دستش بود یادش بره ببره منم بر دارم و با حقیقت رو ب رو بشم حقیقت بد خورد تو صورتم هنوز جاش درد میکنه 

حق داره والا تو داری اروم زندگی میکنی سرت تو کار خودته فک میکنی بهتر از شوهرت نیست بعد  گند میک ...

اره واقعا دوستم چادریه اصلا اهل آرایش نیست ولی اون مدت مژه گذاشته بود ناخناشو کاشته بود بعد همشم گریه میکرد آدم دلش کباب میشد همه ی این کارارو به خاطر حرف این و اون کرده بود چون بهش میگفتن تقصیر توئه به خودت نمیرسی 

میدونم حس خیلی بدیه دوستم داشت زندگیشو میکرد شوهرشم خوب وسربراه..  از روی کنجکاوی اومد روبیکای ...

ای بابا چقدر سخت عزیزم😔 احتمالا ایشون هم چیزی حس کردن که اقدام به هک کردن ما خانوما تو این مورد واقعا حسمون درست و قویه... امیدوارم دلشون اروم بشه خیلی سخته ولی بالاخره الان نمیفهمیدن و هک نمیکردن از طرق دیگه دست شوهرش رو میشد...

اره تحربه اش  داشتم دقیقا حسش کردم ی‌هفته نشد فهمیدم انگار خدا میچید جلوم خدا خواست اینی ک همیش ...

الهی عزیزم درکت میکنم جای زخمش همیشه درد میکنه😔

و ادم میمونه در حکمت خدا که چطور اگه بخواد خودش شرایط رو به نحوی جور میکنه...

خدا لعنت کنه اون زنایی رو که با علم بر اینکه اقا متاهله وارد زندگی میشن مطمئنم جایی بدجور پاشو میخورن

الهی عزیزم درکت میکنم جای زخمش همیشه درد میکنه😔 و ادم میمونه در حکمت خدا که چطور اگه بخواد خودش شر ...

اره دختره میدونست زن دارع  همه‌مشخصات منم داشت بعد ک من فهمیدم با مادرش دنبال این بودن ابرو شوهرم و ببرن منو پر میکرد دختره تا طلاق بگیرم خودش بیاد جا من دید من نرفتم میخواست خودکشی کنه خر 

اره واقعا دوستم چادریه اصلا اهل آرایش نیست ولی اون مدت مژه گذاشته بود ناخناشو کاشته بود بعد همشم گری ...

امان از این قضاوت های نابجای مردم😞

اخه چه ربطی داره ادمی که کثیف و خائن باشه حوری هم جلوش بذارن باز کار خودشو میکنه مرتبط با ذاتشونه جالب هم اینجاست همیشه اون شخص سوم که وارد رابطه میشه هیچ جوره موجه نیست

اره دختره میدونست زن دارع  همه‌مشخصات منم داشت بعد ک من فهمیدم با مادرش دنبال این بودن ابرو شوه ...

عجب...😳 واقعا اینا دیگه انسان نیستن

واقعا هدفشون چیه پست فطرتا

در اکثر موارد هم میدونن طرف متاهله

درنهایت شما چه اقدامی کردید؟

امان از این قضاوت های نابجای مردم😞 اخه چه ربطی داره ادمی که کثیف و خائن باشه حوری هم جلوش بذارن با ...

آخه جالب اینجاس که اون خانوم متاهله دوتام بچه داره تازه از دوست من هم خیلی سنش بیشتره عکسشو دیدم حالم به هم خورد واقعا نمیدونم شوهرش  دلشو به چی این خانم خوش کرده بود

آخه جالب اینجاس که اون خانوم متاهله دوتام بچه داره تازه از دوست من هم خیلی سنش بیشتره عکسشو دیدم حال ...

همین دیگه همیشه هم دنبال اینجور ادما میرن که از زن خودشون صد پله پایینتره😞

انگار جادو میشن

اخه با دوتا بچه چیکار به این اقا داشت!! لابد مشکل مالی داشته

2824
2823
2791
2779
2792