2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

141 بازدید | 8 پست

من دوست دارم یاد بگیرم اما اصلااا نمیدونم چی هست میشه یکم توضیح بدین دربارش 

درامد داره اصلا 

سخته اسونه 

چجوریاس اصلا

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه نویسی بستگی داره ک چ زبانی بخوای بخونی

من دانشگاه ک میخونم از زبانای سخت شروع میکنن ب یاد دادن ک حقیقتا پدرم درومد 

ولی زبانای ساده هم داره

چیزی ک من میخونم الان برای بازی سازی سازی اینجور چیزاس

باید ببینی هدفت چیه و با اون زبان رو انتخاب کنی

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
تو یوتیوب هست آموزشش اگه زبانت خوبه ببین

درباره خوبی ها بدی هاشم میگین ارزش داره تایم بزارم؟

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

در آمدش خوبه ولی سخته دو سال زمان میبره بستگی بهحوضه کاری داره

اگهحوصله زیادی دارید و کم حوصله نیستید علاقه دارید در سایت های فارسی زبان یه چرخی بزنید آموزشات پایه رو ببینید اگه دوست داشتید به صورت حرفه ای ادامه بدید پکیج آموزش فرادرس اینا رو بخرید و تمرین کنید آسون نیست نیاز به علاقه و پشتکار داره

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای