2777
2789
عنوان

پزشکی یا پیراپزشکی؟

1546 بازدید | 41 پست

پیرا پزشکی من رو زود به شغل و درامد می‌رسونه. از اول تا آخرش یه زندگی متوسط یا شاید متوسط رو به بالا داشته باشم. 

پزشکی من رو خیلی دیر به درآمد میرسونه و سختی بسیار داره اما در نهایت یه زندگی کاملا مرفه نصیبم میشه.

بیشتر واسه این تردید دارم که اگر برم پزشکی، درآمدم تو دوران دانشجویی چی میشه؟ چون از طرف خانواده ساپورت نمیشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیراشکی. نون تو شکمه😁🥲

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

پیرا قطعا بهتره

هم زودتر به پول میرسی هم راحت تر میشه مهاجرت کرد

پزشکی تا ۴۰ سالگی خبری از پول نیست حتی درحد حقوق کارمندی

بعدشم خبری نیست

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق

اگه خیالت راحته ک رتبه میاری و فقط موندی تو بحث انتخاب، باید بگم ک دانشجوی ترم شیش پرستاری الان کار میکنه ماهی 10 12 تومن

ولی خب دیگه فارغم بشه استخدامم بشه نهایت میشه ماهی 20 که یعنی مثلا بشه سرپرستار و این حرفا

بقیه پیرا ها هم ک تا فارغ التحصیلی کار نیست براشون زیاد. هستا. ولی کمتر از پرستاری

ولی پزشکی درسته خیلی خیلییی سخته اما درامدشم قابل مقایسه نیست

نمیگم بهشته من خودم راضی نیستم ولی میخوام بگم دیدگاهت درست نیست. ماهی 15 تومن زندگی متوسط رو به بالا نمیسازه برا ادم به لحاظ مالی

اگه خیالت راحته ک رتبه میاری و فقط موندی تو بحث انتخاب، باید بگم ک دانشجوی ترم شیش پرستاری الان کار ...

میشه واضح تر بگید؟ منظورتون از دیدگاه نادرست چیه؟ و اینکه الان شما دانشجویید، حقوق میگیرید؟