2777
2789
عنوان

همسرم سه روزه خونه نیومده

443 بازدید | 6 پست

دو روز شیفت بود

پشت گوشی با هم بحثمون شد

شیفتاش تموم شدن شیفت همکارشم وایساده انجام بده از عمد ک خونه نیاد

مقصر هزار درصد دعوا هم خودش بود تو تاپیک های قبلم هست

بنطذتون واکنش نشون بدم؟

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر کار هرکسی ک باشه بنظرم خوب نیس فضای خونه رو تا حدی مسموم کنید ک شوهرتون فراری باشه و سه روز نیاد خونه 

باید طوری باشه ک مشتاق همدیگه باشید ن فراری 

چ زن چ مرد 

و غر زدن مردو فراری میکنه

🖤🥀
تقصیر کار هرکسی ک باشه بنظرم خوب نیس فضای خونه رو تا حدی مسموم کنید ک شوهرتون فراری باشه و سه روز نی ...

نمیتونم وقتی اینجور ادمیه و‌اینقد درکش پایینه و‌…رو تخویل بگیرم و مشتاقش باشم

خیلی پر توقعه

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹
نمیتونم وقتی اینجور ادمیه و‌اینقد درکش پایینه و‌…رو تخویل بگیرم و مشتاقش باشم خیلی پر توقعه

اعتماد ب نفستو بالا ببر

من وقتی از شوهرم ناراحت میشدم براش نامه مینوشتم

میگفتم فلان کارت فلان رفتارت ناراحتم میکنه

در شان تو نیست بامن اینطوری حرف بزنی من ازت توقع بیشتری دارم با میگم من جور دیگ ای با ی دید دیگه بهت نگاه میکردم لطفا دیدگاهم رو خراب نکن

ن با داد هوار و غر و گریه

خیلی محکم و با اعتماد بنفس حرفتو بزن

🖤🥀

یبار پا ب پای شوهرم بحث کردم هرچی گف دوبرابرشو برگردوندم بعد اینکه یکم گذشت گفتم دیدی منم میتونم؟ خیلیم بیشتر از تو میتونم فوش بدم ایراد بگیرم بحث کنم ولی نمیکنم چون هنوز خیلی راه داریم تا باهم بریم نباید انقد زود احترامی ک بینمون هست از بین بره

و هرجا بریم ازش تعریف میکنم اعتماد بنفس میدم بهش با اینکه اون زیاد اهل زبون ریختن و تعریف نیس ولی اگ اشتباهی کنم حرف بی ربطی بزنم میاد بهم میگ

🖤🥀