شرکتی که توش مشغول به کار بودم بخاطر یه سری شرایط به مدت یکی دوماه باید تعطیل میشد با دو تا از همکارام تصمیم گرفتیم ک این مدت رو بیکار نباشیم و خودمونو سرگرم کارجدید کنیم... اول هفته بود داشتم از مصاحبه کاری شرکت جدید برمیگشتم ،کنار خیابون ایستادم خیابون خلوت بود فقط خدا خدا میکردم یه ماشین وایسه و منو به مقصد برسونه از شدت خستگی نمیتونستم یکم راه برم ،یهو یه ماشین وایساد یکم نگاش کردم دیدم رانندش پسر جوون حدودا ۳۰ ساله س باخودم کلنجار رفتم که سوار بشم یا نشم +اقا تا فلان مسیر تشریف میبرید؟ _بله خانم بفرمایید تصمیممو گرفتمو سوار شدم... راننده:خانم ببخشید من مدت زیادی ابادان نبودم بخاطر همین مسیرا رو فراموش کردم شما لطف کنید بگید ک از کدوم مسیر برم +بله چشم
آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
حتما هست . خیلی سخته میدونم . اما خداروشکر که تجربه یه رابطه عاشقانه رو داشتی . این موهبتی بوده
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم
حتما هست . خیلی سخته میدونم . اما خداروشکر که تجربه یه رابطه عاشقانه رو داشتی . این موهبتی بوده ...
مدت زمان زیادی باهم نبودیم وقت نکردم بغلش کنم بوش کنم اکثر وقتا دور بودیم بسیار مودب و محترم بود هر جا میرفتیم دستشو دراز میکرد ک خانم اول شما بفرمایید🖤
مدت زمان زیادی باهم نبودیم وقت نکردم بغلش کنم بوش کنم اکثر وقتا دور بودیم بسیار مودب و محترم بود هر ...
الهی فداتشم عزیزم . بهتر ک رابطه تون در این حد باقی موند . اونجور برات سخت تر میشد . خدا رحمتش کنه . انشاالله خدا پاداش صبرت رو بده
الهی فداتشم عزیزم . بهتر ک رابطه تون در این حد باقی موند . اونجور برات سخت تر میشد . خدا رحمتش کنه . ...
فدات شم عزیزدلم ولی خیلی وابسته ش شدم من قبلا ب مدت ده سال کسیو میخواستمو قرار بود ازدواج کنیم ولی خیلی راحت تونستم با رفتنش کنار بیام اما برای مرتضی نتونستم چون واقعا عاشق خودش و ادبش شدم هیچکی مث اون برای من نیس😭