شرکتی که توش مشغول به کار بودم بخاطر یه سری شرایط به مدت یکی دوماه باید تعطیل میشد با دو تا از همکارام تصمیم گرفتیم ک این مدت رو بیکار نباشیم و خودمونو سرگرم کارجدید کنیم... اول هفته بود داشتم از مصاحبه کاری شرکت جدید برمیگشتم ،کنار خیابون ایستادم خیابون خلوت بود فقط خدا خدا میکردم یه ماشین وایسه و منو به مقصد برسونه از شدت خستگی نمیتونستم یکم راه برم ،یهو یه ماشین وایساد یکم نگاش کردم دیدم رانندش پسر جوون حدودا ۳۰ ساله س باخودم کلنجار رفتم که سوار بشم یا نشم +اقا تا فلان مسیر تشریف میبرید؟ _بله خانم بفرمایید تصمیممو گرفتمو سوار شدم... راننده:خانم ببخشید من مدت زیادی ابادان نبودم بخاطر همین مسیرا رو فراموش کردم شما لطف کنید بگید ک از کدوم مسیر برم +بله چشم
آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت میدونیم بین ما تنها چیزی که عوض میشه شدت دیوونگیامونه. میدونی نزدیکت بودن مثل چی میمونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار میکنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش میکنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
ای خدا چرا ازش دور شدی الهی بمیرم برا دلت🖤توروخدا یه لحظه عکسشو بزار ببینمش
لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️🩹
لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️🩹
ایشالا بزودی بیاد تو خوابت.کلا کسانی که از دنیا میرن اولش به خواب هیچکس نمیرن.ولی بعد از گذشت مدتی مطمنا خوابشو میبینی.با گریه کردن و خوندن دعا دلت رو خالی کن.مواظب خودت و اعصابت هم باش عزیزم.قسمتش این بوده و ما تسلیم درگاه خداوند هستیم.برای آرامش دلت صلوات میفرستم.درمان خودت خوب پیش میره ایشالا؟جلسات شیمی درمانی تموم شد؟