2777
2789
عنوان

برای تو🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 57 پست

اصلا نمیدونم چطور وارد این تاپیکت شدم

ولی حالم خیلی بد شد خیلی😭😭😭😭😭😭

خدا رحمتش کنه 😭😭🖤🖤🖤

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

خدا بیامرزدش 🙏

خیلی غم انگیز بود ... 

خدا به شما صبر بده عزیزم... 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بیامرزدش 🙏  خیلی غم انگیز بود ...  خدا به شما صبر بده عزیزم...

عزیزدلم ممنونم خدارفتگان شمارو هم بیامرزه

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

ای خدا چرا ازش دور شدی الهی بمیرم برا دلت🖤توروخدا یه لحظه عکسشو بزار ببینمش

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹

یه لحطه با لینک بزار و پاک کن

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹
ای خدا چرا ازش دور شدی الهی بمیرم برا دلت🖤توروخدا یه لحظه عکسشو بزار ببینمش

زنده باشی عزیزم

سرطان گرفتم اومدم شیمی درمانی شم مجبور شدم دور بمونم

زنده باشی عزیزم سرطان گرفتم اومدم شیمی درمانی شم مجبور شدم دور بمونم

میزاری عکسشو😔

ای وای قلبم درد گرفت تسلیت میگم بهت عزیزم.انشالله خدا دلت رو آروم کنه

عزیزم فدای قلبت بشم

خیلی ممنونم غم نبینی 💚

عزیزم فدای قلبت بشم خیلی ممنونم غم نبینی 💚

ایشالا بزودی بیاد تو خوابت.کلا کسانی که از دنیا میرن اولش به خواب هیچکس نمیرن.ولی بعد از گذشت مدتی مطمنا خوابشو میبینی.با گریه کردن و خوندن دعا دلت رو خالی کن.مواظب خودت و اعصابت هم باش عزیزم.قسمتش این بوده و ما تسلیم درگاه خداوند هستیم.برای آرامش دلت صلوات میفرستم.درمان خودت خوب پیش میره ایشالا؟جلسات شیمی درمانی تموم شد؟

ایشالا بزودی بیاد تو خوابت.کلا کسانی که از دنیا میرن اولش به خواب هیچکس نمیرن.ولی بعد از گذشت مدتی م ...

خیلی ممنونم قشنگم ،ممنون ک با حرفات بهم ارامش میدی

دو جلسه شیمی درمانی مونده گلم که یکیش اخر همین ماهه و یکیش ۲۰ شهریوره ،انشاالله اگه خدا بخواد تمومه

بله گلم قطعا همینطوره اون الان تو بغل خداس،خدا هم مهربونه💚