2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از ۱۰ سال پیش تو این تاپیک هستید چقدر عجییبببب 😭😭😫😭😭😭

سلام عزیزم بله من قبل از تولد دخترم اینجا عضو شدم الان دخترم ده سالشه

و سئول هم بله برا ده سال زندگی کردم ولی الان دیگه کانادا هستم

🛋️ طراحی و ساخت مبلمان ژورنالی در ابعاد سفارشی (چوبی و فلزی)

🛋️ طراحی و ساخت مبلمان بصورت تیراژی در مدل های متنوع و روز بازار

🛋️ طراحی و ساخت انواع سازه های فلزی و استیل شامل مبل، غذاخوری،کنسول، جلومبل و صندلی و...

🛋 طراحی و ساخت مبلمان تمام چوب و استیل چوبی شامل مبل، صندلی، غذاخوری، سرویس خواب،اکسسوری و...

⚜️ گروه طراحی و ساخت Furniture Village (دهکده مبلمان)

✅ عضویت در گروه 👇

https://chat.whatsapp.com/DvkyZJV0gHVGcEzuq6Zypq

✅ اینستاگرام👇

https://www.instagram.com/furniture.village2020

سلام عزیزم بله من قبل از تولد دخترم اینجا عضو شدم الان دخترم ده سالشه و سئول هم بله برا ده سال ز ...

موفق باشیددددد خدا حفظشون کنهههه♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

چرا رفتید کانادا راضی نبودید از زندگی در کره؟

BTS| ARMY⟬⟭⁷|
موفق باشیددددد خدا حفظشون کنهههه♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ چرا رفتید کانادا راضی نبودید از زندگی در کره؟

ممنون عزیزم شما هم سلامت و خوشبخت باشید

نه اتفاقا من کره رو دوست دارم ولی برا بزرگ کردم بچه ها خب راستش نمیپسندم هر چند پسرم اونجا بزرگ شد یه رقابت دیوانه وار و بعضی وقتا حتی احمقانه ای دارن برا درس و مهارت و ورزش و همه چی که بچه ها واقعا اسیب میبینن

گاهی از ساعت پنج صبح بچه رو میبرن مثلا استخر شنا بعد مدرسه بعد از مدرسه مستقیم به کلاسهای بیرون مدرسه تا ساعت ده یازده شب دیگه بچه واقعا خل میشه این ایراد بزرگیه یا باید از این رقابت بکشی بیرون که بچه وسط اونهمه دوست این مدلی طبعا تنها میشه یا پا به پاشون بری که خیلی سخته

با اینکه مدرسه بچه های من کره ای هم نبود ولی همون تعداد کره ای که با پاسپورت خارجی تو مدرسه بودن دقیقا این میدون نبرد رو درست کرده بودن

بعدم ما ده سال بودیم و چون قصدمون موندن دایم نبود واقعا خسته شده بودیم کانادا اون جنب و جوش کره رو ن ...

ممنون اط اطلاعات خوبتون عزیزم چقدر وقت گذاشتید واسه این تاپیک ....

فقط میدونید ک ایا کانادا بورسیه تحصیلی رشته های پزشکی رو دارع؟ ممنونتون میشم جواب بدین♥️♥️♥️♥️

BTS| ARMY⟬⟭⁷|